lördag 1 juni 2013

När vädret inte blir som man tänkt sig...

... då får man lösa situationen på bästa sätt!


I morse satte Mathias igång och slipa dörren för att kunna limma fast sparkbrädan som har lossnat längst ner på dörren. När han väl limmat och satt fast den med tvingar så måste dörren stå öppen hela dagen och det är självklart då det börjar regna. Det var inte med i våra beräkningar, men det är ju bara att gilla läget och göra det bästa av det : )

Dagen idag har gått väldigt snabbt. Vi har haft trevligt besök mest hela dagen. På eftermiddagen kom mormor och Mats och hälsade på och det är ju så klart alltid populärt! Extra populärt var det idag när de hade med sig en överraskning till Anton och Stella. Det har lekts, grejats och pysslats med denna grej för fullt och om ni kikar in imorgon lovar jag att visa er vad det var :)

Nu, sen middag för oss som inte gillar köttbullar och pasta. Dörren håller på att fixas så vi kan stänga för kvällen nu (det börjat bli lite kyligt härinne nu) och sen väntar ett gammalt kylskåp på att rengöras innan försäljning! Kul lördagkväll, eller hur :) Vad gör ni?


3 kommentarer:

  1. Den här lördags kvällen tillbringar jag mer eller mindre framför datorn, lägger ut lite annonser både på blocket och på köp o sälj sidan på fejjan. Vi har ju en del saker som du vet men vi får se hur det går. Kram och natti natti.

    SvaraRadera
  2. Ja.. vad tror Du? Jobbade!! Kom hem vid 20-tiden och då är det inte mkt ork kvar...
    Nu är det söndagsmorgon och jag skall snart iväg igen, men bara till 15.30 idag iaf! Skall laga något gott när jag kommer hem och tar väl lördagskväll i kväll istället;)
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  3. Hoppas ni får lite sålt då Gittan.

    Gissade nästan det Eva, önskar er en trevlig lördagkväll ikväll istället då :)

    SvaraRadera