lördag 28 juli 2012

MC-killar

Nyss stod vi i trädgården och tittade på MC-kortegen som går förbi vårt hus! Gissa om jag hade två nöjda killar bredvid mig :)

Nu sover den minste av dem och den störste är ute och målar panel! När de är klara ska vi åka ut till Gunnebo och äta lite mat!

fredag 27 juli 2012

Årets första bad

Igår tog jag och Anton årets första bad och det var verkligen på tiden :) Temperaturen låg på ca 20 grader och när man väl kommit i vattnet var det riktigt skönt! Vi stannade även kvar i Mats stuga för att äta jordgubbar och mjölk tillsammans med mormor, Eva & Putte och Christer och Agneta! Gott gott :)

Tyvärr kunde inte Mathias följa med eftersom han igår var och hämtade och grundmålade virket till nya panelen på utbyggnaden. Nästa vecka kommer nämligen Kim hit för att byta ut panelen åt oss samt sätta i det sista fönstret som aldrig blev gjort förra året!

Igårkväll var svärmor förbi och busade med Anton. Vi passade också på att gå igenom hösterbjudanden för Wellcare Västervik! Ni har väl inte missat hennes hemsida?

Just nu startar jag och Anton dagen lite lugnt tillsammans med Bompa på tv. Snart är det dags för lite frukost, sen får vi se vad vi hittar på idag! Mathias ska ut och måla panelen en omgång med vit färg!

Ha en bra dag :)

onsdag 25 juli 2012

Taadaa :)

Köksuppdatering

I denna kvava sommarvärme jobbar min duktige gubbe på i köket! Jag tror han börjar se resultat nu och att han tycker det är lite roligt :)

Idag har täcksidor och beslag kommit på plats!

Badväder

Idag är det verkligen badväder och det har Anton tagit fasta på :) Badsällskapet för dagen är Hoa!

måndag 23 juli 2012

Tre trötta skinn

Vi har haft en jättemysig dag på Ölands djurpark! Anton har klappat getter, tittat på apor, lejon, kameler och en massa andra djur! Vi har åkt tåg genom parken och Anton och pappa har åkt en massa karuseller! När vi åkte därifrån var vi trötta alla tre! Nu, efter dusch och mat sover den minsta av oss och de andra två ligger utslagna i soffan på väg att somna de också :)

Jag har varit lite dålig på att fota idag, men jag har desto mera film i videokameran :) Men här på bloggen får ni nöja er med de få foton jag har :)

Imorgon blir det en tur till Ikea innan vi äter lunch och sedan åker hemåt! Borta bra men hemma bäst :)

Äntligen

Nu är alla vakna och vi är äntligen på väg över Ölandsbron!

Att ladda inför dagen...

Vi var redo att ge oss iväg till Ölands djurpark när två av oss somnade! Nu väntar jag på att de ska vakna så vi kan åka :)

söndag 22 juli 2012

Kalmar

Vi har installerat oss på lyxhotellet på Vegagatan i Kalmar (Emmas fina lägenhet) och nu är Mathias på väg för att hämta hem pizza till oss :)

Vi kom hit runt 11-tiden idag och sedan dess har vi hunnit med lunch på stan, lite shopping (mest Thias) och en sväng till lekparken :) Imorgon ska vi över bron och till Ölands djurpark!

Hoppas ni har det bra, det har vi :)

Kusinerna

Eftermiddagen och kvällen idag har bestått av kusinbus i Tofvehult följt av middag och ännu mera bus i Gunnebo :)

Nu har vi duschat, packat och hunnit sova en stund i soffan. Imorgon efter frukost åker vi till Kalmar/Öland för lite semester och för att besöka Ölands djurpark :)