lördag 28 januari 2012

Varm om fötterna

Det kommer jag definitivt vara resten av denna vintern. Har klickat hem dessa varma och snygga vinterkängor idag och jag borde få hem dom nästa vecka! De ska tydligen klara av att hålla värmen i ner till -40 grader så jag borde klara mig bra :)


Idag har vi umgåtts med Vickan, Danne och Vilgot nästan hela dagen. Jag åkte upp till Vickan vid lunch för att gå på MeandI-party medan Danne och Vilgot hängde hemma hos oss med mina två grabbar. Sedan följde Vickan med mig hem. Johan och Frida kom förbi och det blev en mysig middag tillsammans lite spontant, härligt :) Mera sånt tack :)


Söta Vilgot har upptäckt att fingret passar
bra i näsan :)


fredag 27 januari 2012

Fredagsmys


Fredagkväll, te, glass och Once upon a time, perfekt :)

Hoppas ni får en mysig fredagskväll också :)

Studiedag!


Hoppas ni har det bra! Fredagskänslan har börjat infinna sig här hos mig, ska bli skönt med helg :)

Idag är det studiedag på skolan, vilket för oss anställda innebär arbete i lugn och ro utan elever ;) Detta känner jag är en dag då jag jobbar undan och försöker komma ifatt i mitt jobbschema!

Igår tog vi en liten sväng ner på stan efter jobb och dagis. Hela familjen letade skor men den enda som kom hem med ett par var Thias. Jag har dock bestämt mig för vad jag vill ha, är på jakt efter ett par rejäla vinterkängor, och ska beställa på nätet i helgen!

Dessa finingar hittade Mathias på rean :)


Vi avslutade utflykten med ett besök på McDonalds, mycket uppskattat av hela familjen! Anton kom på att man kunde doppa pommes i ketchup, så nu kommer det nog doppas allt möjligt i allt möjligt ;) Redan igår avancerade han till pommes i mjölk ;)


Ha en mysig fredag och njut av helgen som kommer! Har ni några planer?

tisdag 24 januari 2012

Veckans vurpa


Skedde igår på dagis när Anton ramlade ner från soffan med en leksaksbil i handen! Imorse såg han ut så här... Mammas lille olycksfågel :)


Idag vräker snön ner och det har nu kommit minst en decimeter! Tror att Mathias får hämta på dagis med bilen idag! Jag har nog svårt att köra hem Plutten i vagnen i det här vädret!!

måndag 23 januari 2012

Måndag igen


Nu är det måndag igen och som vanligt är det full fart på jobbet! 

Inatt har det kommit någon centimeter snö som faktiskt (än så länge) ligger kvar. Jag bjuder idag på en bild från morgonen när jag och Anton var på väg till dagis. Ser ganska mysigt ut att sitta i varma, sköna åkpåsen i vagnen va?! :)

Ikväll ska jag på ljusparty hos Anna! Var längesen jag var på ljusparty nu och det ska bli jättekul att träffa alla igen :)

Bäst att jobba vidare, idag ska betygen för gymnasieeleverna vara satta! Ha en bra måndag :)

söndag 22 januari 2012

Söndagsmys


Just nu ligger hela familjen i vår säng, 2/3 av oss sover och resterande läser bloggar via mobilen :) Anton vaknade för knappt en timme sen så Thias var inne och hämtade honom! Nu sover som sagt båda mina grabbar som små grisar. Den minsta ligger som ett litet plåster mot mig och det är supermysigt :)

Igår hade vi finbesök här! Micke, Johanna och lille Wilhelm kom och hälsade på oss från Kisa och vi hade en jättemysig dag! Vi hann med lunch på Morella, en snabb shoppingtur på Åhléns och fajitas-middag hemma hos oss innan de åkte hem sent på kvällen! Tack fina vänner för en mysig dag :)





 Undrar vad vi ska göra idag? Jag vet faktiskt inte, men det känns som det får bli en lugn hemmadag! Till att börja med ska jag ligga kvar och mysa med mina grabbar iaf :)