fredag 20 juli 2012

Godnatt

Nu säger vi (storebror och jag) godnatt härifrån! Pappan i familjen är hos Hoa och minstingen i familjen verkar vara jättevaken i magen just nu! Men det hindrar inte mig ifrån att sova i alla fall ;) Natti natti

Bildregn från dagen!

Dagen kan man sammanfatta med renovering, mys, morbrorbus, hemlagad pizza och vattenlek!

torsdag 19 juli 2012

Potträning och byggpojkar

Idag har min duktige lille kille kissat på pottan för första gången :) Han har suttit där flera gånger förr, men bara korta stunder och det har aldrig kommit något! Men idag var dagen D ;)

När vi kom hem tidigare idag tog det inte lång stund innan båda mina grabbar var nere på bygget och fixade! 

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen efter två härliga dagar hos Madde och Tomas! Anton har busat massor med både vovven Smilla och med Tomas och när vi åkte hem idag efter frukost sov han hela vägen i bilen! Det tar på krafterna att busa :)

Gårdagen spenderades i Jönköping med shopping! Vi besökte bland annat min favoritbutik Granit och ett besök på Ikea hanns också med. Vi gjorde även ett spontanköp på Ikeas fyndavdelning, vi lyckades äntligen hitta matsalsstolar som vi båda gillade, dessutom till halva priset :) Hur vi fick in 6 st monterade matsalsstolar i en redan fullpackad bil vet jag inte, men på något sätt lyckades Thias i alla fall :)

Så här blev stolarna på plats, jag är jättenöjd :)

onsdag 18 juli 2012

Godmorgon!

Här har vi sovit länge idag, runt 7:30 vaknade vi till, skönt :) Nu mjukstartar grabbarna genom att spela mobilspel i sängen :)

Gränna

Idag har vi haft en helmysig dag i Gränna tillsammans med Madde och Tomas! Vi har ätit lunch, tittat på polkagris- och chokladtillverkning och handlat godis! Kvällen har vi avslutat med en grillmiddag hemma i deras hus :)

Nu är det hög tid att sova! Imorgon ska det regna hela dagen, så det ser ut att bli shopping inne i Jönköping :)

tisdag 17 juli 2012

På väg

Nu är vi på väg mot Jönköping, bilen är fullpackad och Anton somnade precis nu i bilen!

Gårdagen spenderade min gubbe nere på bygget! Han hann med mycket småfix och nu har alla luckorna och bänkskivorna kommit på plats! Med brorsans hjälp kom även vitvarorna på plats (förutom ugnen som var några cm för hög).

Medan grabbarna fixade med vitvarorna passade Frida och Anton på att starta ett rockband med sopskyffeln som mikrofon :)

söndag 15 juli 2012

Familjen komplett igen :)

Nu är äntligen hela familjen samlad igen :) Min lille älskling ligger och sover i sin säng och min stora älskling sitter nere i nya köket i kalsonger och monterar sockellådor :)

Vi fick en helmysig eftermiddag i Loftahammar idag! Istället för Sjökrogen åkte vi till Tättö havsbad och åt god mat där! Vi hann även med att bada fötterna i havet (jag och Anton i alla fall) och äta glass. På vägen hem stannade vi hos Mathias farmor Lisa i Gamleby och fikade!

Just nu håller som sagt Thias på att fixa nere i köket, jag tror han har svårt att släppa det ikväll :) Imorgon ska det ske en genomgång av allt som behöver kompletteras i köket, för på tisdag åker vi till Jönköping för att hälsa på Madde och Tomas och där har vi även tänkt att göra ett besök på Ikea! Jönköping blir en av sommarens korta semestertripper! Vi ska göra en till nästa vecka till Kalmar och Ölands djurpark!


Att sakna sin älskling...

Nu ska vi strax åka och hämta hem vår älskling från farmor och farfar och oj va jag har saknat honom :)

Vi ska möta upp dem i Loftahammar och äta på Sjökrogen, sen blir det att åka hem och fortsätta renoveringen. Om brorsan har tid att komma förbi senare kommer nog kyl/frys och diskmaskin på plats ikväll :)

Bäst att skynda oss, jag längtar efter att krama Anton nu :)