fredag 11 januari 2013

Tips tips...

Igår gjorde jag ett fynd. Jag har länge velat ha en gammaldags dymo (alltså ingen digital) och igår när jag var och fixade några ärenden sprang jag på en. Självklart slog jag till! Nu kan jag märka upp saker och ting, jag började med burkarna i skafferiet. Snyggt som tusan blir det!!


Vi tog oss fram i snöovädret, men lätt var det inte! Dessutom fick jag släpa en skrikande unge ut från dagis eftersom han ville stanna kvar och leka! Nu är vi alla hemma i alla fall och jag ska börja förbereda middagen. Idag blir det tacos, något som Anton fått smak på! "Tacos och majs" säger han att han vill ha... :)

Hoppas ni får en mysig fredag nu!

Snöoväder och innedag

Idag har jag och Pluttan en innedag. Anton är på dagis och snön vräker ner utanför fönstret. Jag funderar lite på hur jag ska få hem ungen ifrån dagis, men det får lösa sig på något sätt!

Här hemma har vi lekt i babygymmet, tränat nacken och packat ner adventsstjärnorna i källaren (de kom aldrig så långt igår).






Nu är det dags för lilla fröken att äta, sen ska vi ge oss ut i ovädret och mot dagis!

torsdag 10 januari 2013

Vårlängtan

Idag håller jag på att städa bort julen, alla adventsstjärnor och ljusstakar ska bort och igår gjorde jag mig av med julblommorna som mer eller mindre har överlevt hemma hos oss!

Jag har längtat efter att ta bort adventsljusen i fönstren för då kan jag äntligen sätta upp de nya fönsterlamporna som jag har varit så nyfiken att se hur de ser ut! Jag är supernöjd än så länge, vi får se hur de lyser när det blir mörkt!


 När jag hade lämnat Anton på dagis i morse gick jag förbi och hämtade ut ett efterlängtat paket! Det är doftljus som jag beställde i mellandagarna som äntligen har kommit! Ikväll ska de testas, fina är de i alla fall :) Utan att ha tänt dom är min favoritdoft Värmande chai tea. Ljusen är ifrån Reunion home och jag ska tala om vad jag tyckte när jag testat dom!




tisdag 8 januari 2013

Godnatt

En nybadad, nyäten och glad Stella säger godnatt. Jag tror jag gör henne sällskap och går och lägger mig jag också!


Tavlor till mina troll

Idag har jag och ungarna haft en mysig hemma-dag! Vi har målat, tittat på Blixten McQueen och myst. Jag har även fixat namntavlor till mina två små troll! Nu är de inramade och klara att hängas upp vid deras sängar. 


Igår var dagisstart för Anton, första gången sedan innan jul, gissa om han längtade! Jag och Stella passade på att gå till BVC under tiden och hon har blivit en stor tjej nu. 6210 gram och 62,5 cm visade det sig!

Mathias var i Kalmar igår för att göra uppskrivningen till tungt släp och min duktiga älskling klarade det ju såklart :)

Förresten så åkte granskrället ut idag! Det var en hel del barr och även om jag har dammsugit jättenoga kommer jag nog hitta ännu mera ända fram till sommaren... :) Skönt att bli av med den iaf...

söndag 6 januari 2013

Skynda er...

Nu får ni skynda er hit Johan och Frida för jag har svårt att hålla en liten herres fingrar i från kakorna...



Anton bakar

Min lille prins och jag har bakat en kaka idag. Det blev en chokladsockerkaka och jag fick möjlighet att testa mina nya bakformar som jag fyndade häromdagen! Det roligaste tyckte nog Anton var att slicka skålen!

 Nu väntar vi bara på lite fikabesök, jag tror Johan och Frida kommer hit lite senare!








Middag med kära vänner...

Igår kväll hade vi kära vännerna här på middag! Det var supertrevligt, full fart och ungarna lekte jättebra ihop! Vi hjälpte till att planera deras kök och spånade på idéer. Efter middagen dök även Johan och Frida upp och det blev ganska sent för dessa trötta småbarnsföräldrar! Men oj, vilken jättemysig kväll vi hade, det måste vi göra om snart igen!