lördag 10 september 2011

Lekhörna!

Lekhörnan på Ikea is the shit ;)


fredag 9 september 2011

Finbesök

Farmor och farfar var här när vi kom hem från dagis! Vilken kul överraskning :)

När kom hösten??


Jag märkte liksom inte när sommaren tog slut och helt plötsligt är det höst!! Jag har inget emot det, jag gillar hösten och att kura ihop inomhus i höstmörkret!

Idag har jag för en gångs skull gått från jobbet när jag ska (nästan iaf, jag skulle sluta kl 13). En av fördelarna med att jobba på en skola! Jag lägger själv ut vilka timmar jag ska vara på jobbet och med hjälp av något som kallas förtroendetid innebär det att jag slutar kl 13 på fredagar, lyx :)

Just nu är jag hemma och vilar, plockar och fixar lite innan jag hämtar min älskade lille son på dagis :) Sen blir det fredagsmys!!

Trevlig fredag på er :)

Btw, har ni sett detta snygga hus i Allén?? ;)

Morgonmys :)

Lite tecknat innan dagis och jobb är aldrig fel ;)

torsdag 8 september 2011

Present från farmor :)

Anton fick en liten present av farmor i brevlådan idag, en massa russin och torkad frukt! Ni ser ju hur gott han tyckte det var :)

Här har vi matkoma och ligger i soffan hela familjen! Jag är så fruktansvärt trött på att vara sjuk nu! Har dragits med den här förkylningen och jobbiga hostan i två veckor nu :( Nu säger jag att det får vara nog!!

tisdag 6 september 2011

Trött mama...

Idag har vi en trött mamma som har slumrat i soffan nu på kvällen! Jag började min arbetsdag imorse kl 8 (jobbade hemma fram till kl 11) och kom hem när klockan nästan var 20:30! Då möttes jag även av en trött pappa som har brottats med en övertrött unge idag. Han hade tydligen somnat strax innan jag kom hem!! Nu under kvällen har han vaknat till otaliga gånger så vi har fått springa in till honom!! Men imorgon ska ungen till dagis och vi ska till jobben, sen får vi hoppas att vi får ordning på lite sovtider för här är vi trötta och inte friska alls :(
Natti natti :)
Skickat från min iPhone

Pyjamas-killen

Idag är det pyjamas-killen hela dagen. Han är fortfarande snorig men febern verkar ha lagt sig nu! Mathias vabbar idag också och jag jobbar hemifrån på förmiddagen! Ska till jobbet nu till lunch tänkte jag. Sen är det föräldramöte på Alphaskolan ikväll så jag jobbar sent!

Snorisen :)

måndag 5 september 2011

Måndagmorgon!

Så här såg det ut nyss när jag klev upp från sängen! Anton har sovit oroligt inatt men känns i alla fall inte varm just nu!
Jag ska jobba hemifrån på förmiddagen eftersom jag har en deadline med tryckeriet på onsdag och på jobbet är det för många som rycker och drar i mig hela tiden!

söndag 4 september 2011

Lite väl pigg för att vara sjuk?!


Man kan inte tro att den här killen hade feber för en timme sen... ;)





40,3

Mycket riktigt så har vi en feberkille här! När vi tog tempen nyss hade han 40,3! Hoppas det beror på att han håller på att få en ny tand så det går över snart!
Skickat från min iPhone

Sjukling?

Tror vi håller på att få en liten sjukling här hemma :(

Premiär på Ica Maxi :)

Utvilade :)

Idag är vi en utvilad familj! Vi tog sovmorgon allihop och vaknade för ca 10 minuter sen :) Just nu håller Anton på att förbereda sig inför dagens stora händelse, ett besök på Ica Maxi ;)