lördag 1 oktober 2011

Mästerkocken :)



Vi blev kvar på spontanmiddag hos Andreassens och mästerkocken Anton lagar sin egen mat! Vår mat, fläskfilé, duger inte, det ska vara kattmat ;)

Tröttis


Inte ens Angry birds kunde hålla den här killen vaken...

Lördagsfika


Idag har vi en oplanerad lördag som vi ända lyckas få att gå! Vi har lunchat och fyndat lite på stan. Träffade Johan och Frida och gick en sväng med dom! Nu har vi landat hos familjen Andreassen och fått oss lite smaskig äppelpaj :) Vissa av oss har fastnat framför Angry birds just nu ;)

En bra fredag :)

Idag på jobbet fick jag goda nyheter :) Efter ett "bortglömt" nystartsbidrag och lite omorganisering i budgeten meddelade Jocke mig att jag får fortsätta på heltid, gissa om jag blev lättad!! Så jag hann alltså aldrig gå ner på halvtid så jag tog helg med bra många färre stenar på axlarna :D

Tjejkvällen hos Vickan var jättemysig, mer sånt framöver ;) Tack så jättemycket vännen för god mat och trevligt sällskap :)

Även invigningen på skolan gick jättebra och det var massor av folk där. Första halvtimmen var Anton jättemammig och ville inte vara någon annanstans än i min famn och jag kan meddela att han väger lite nuförtiden ;) Men mysigt var det!! Efter ca en halvtimme kom Mathias och kunde hålla oss sällskap och avlasta mig lite med bärandet av plutten!

Nu känner jag att det är hög tid att krypa ner i sängen, kan knappt hålla ögonen öppna längre! Imorgon har vi ingenting planerat, jätteskönt! Det var verkligen inte igår vi hade en helt oplanerad helg!!

Natti natti på er!

fredag 30 september 2011

Tidig hämtning och invigning


Detta är min lille duktige älskling från imorse. Han verkar ha kommit på att man inte dör av att borsta tänderna ;)
Nu ska jag snart hämta honom på dagis och sen ska vi till Alphaskolan för invigning kl 16! Han ska få gå på fest i dag min lille Plutt :)
Senare ikväll är det dags för morsan att dra iväg på tjejkväll hos Vickan.

torsdag 29 september 2011

Woohoo


Jag och Sofia ska på tjejweekend :) Idag var jag och hämtade ut biljetter till Veronica Maggio i Norrköping 3/12! Så fort Fia kommer hem från Frankrike ska vi boka hotell också :)
Vi har varit ute och gått i 1,5 timme med Vickan, Danne och Vilgot. Nu är det bad och nattning av Anton som gäller, sen blir det nog hämtmat ikväll!

onsdag 28 september 2011

Nyhet på Ikea!

Hittade denna superfina stol via en blogg som jag brukar läsa (mittvitahus.blogspot.com). Enligt bloggerskan ska den finnas på Ikea som en oktober-nyhet och heta "Storsele". Tyvärr hittar jag den inte på hemsidan, men nästa besök på stora varuhuset så måste den provsittas. Jag kan se den framför mig i vår hall eller möjligtvis vårt sovrum :D Kanske ett julklappstips till någon som läser bloggen ;)

Bokat minisemester :)

Nu har vi äntligen bokat något som vi pratat om länge, nämligen en hotellweekend i Karlskrona!! :) Vi har fixat barnvakt och sticker nästa helg i två nätter, fredag till söndag och vi använder presentkortet jag fick i födelsedagspresent :) Ska bli så skönt att komma iväg, men jag kommer sakna vår lille skrutt massor!!

Här ska vi i alla fall bo:




Plutten sover sedan några timmar tillbaka och vi ska kolla lite på tv innan sängdags! Förresten måste jag berätta hur duktig min lille kille var i morse. Vi kom i mycket god tid till dagis (i Lindberg-mått mätt), kl 7:15 var vi där. Anton var så ivrig att springa in så jag knappt hann få av honom ytterkläderna. Grinden stod öppen och jag antog att de var iväg och hämtade frukost. Anton sprang i och stängde grinden bakom sig sen stod han och kastade slängpussar till mig och var reda för sin dag på dagis, gullungen :) Synd bara att inte dagisfröken var där just då. Så det var ju bara för mig att stanna och vänta på någon. Klockan hann bli 7:30 innan någon dök upp och vid det laget hade Anton hunnit bli klängig och ville inte släppa mig. Han hängde runt min hals och tryckte näsan mot min nacke och vägrade släppa. Men jag blir glad när han var så duktig och sprang in själv :) Självklart kom jag försent till jobbet idag, men denna gång skyller jag på dagisfröken!!

En annan grej som jag inte berättat om ännu är att jag tyvärr får gå ner i tjänst till 50% från 100%. Förhoppningsvis är det tillfälligt, men det är jättetråkigt för jag trivs så bra både med jobbet och att jobba heltid. Men det löser sig säkert till våren! Ändringen gäller redan från nästa vecka (månadsskiftet) och jag fick reda på det i måndags, snabba ryck med andra ord!

Ha en bra onsdagkväll nu, det ska vi!

tisdag 27 september 2011

Farfars nya leksaker :)


Farfar har köpt två stycken fyrhjulingar! Anton tycker det är jättespännande och han har till och med provåkt med både pappa och farfar :) Undrar vem som tycker det är roligast?! Misstänker starkt att denna lille kille kommer bli mer eller mindre påtvingad en cross av pappa och farfar när han blir äldre ;)



måndag 26 september 2011

Korvgrillning


Vi är på dagis och grillar korv, dagens middag fixad ;)


Duktiga killen lyckades gå omkring
jättelänge och balansera tallriken med korven
på. Tyvärr fick jag bara ett kort när han
tippade tallriken ;)

söndag 25 september 2011

Slö söndagkväll

Idag har vi haft en trädgårdsdag. Jag har krattat löv, samlat ihop fallfrukt och tagit ner balkonglådor mm. Ida, Anton och mormor har busat i trädgården och pappa var först ute och åkte motorcykel och sen målade han stuprörshållarna en andra gång. Även morbror var här en sväng och drog sitt strå till stacken :)

Till middag blev det Acapulco och vi fick trevligt middagssällskap av Vickan, Danne och Vilgo!

Nu blir det soffhäng :)

Trädgårdsdag!


Idag har vi trädgårdsdag och alla hjälper till! Vissa mer än andra och vissa av oss är duktiga på att springa ;)