lördag 23 april 2011

Påskafton...

Fast här firas det inte på något speciellt sätt mer än att jag hade ägg på mackan i morse :) Dagen förövrigt har bestått av lite solning på balkongen, blom-plantering, en tur med bilen till skolan för att hämta min dator, långpromenad med Anton, en bakfull pappa och mat från Corner. Vi avslutade Antons dag med att titta på Madagaskar 2, han kunde inte slita blicken från tvn och roligast var lejonen, när de dök upp i rutan sa han "mjau mjau" :)

Tomater och citronmeliss på balkongen

Balkonglådan

Apelsinträdet fick en ny kruka!

Trappan vid ytterdörren

En mycket upptagen liten kille :)


Filmtajm



Nu har jag suttit och slösurfat ett tag, ska nog inta horisontalläge i soffan snart... Eller så kanske jag ska gå och lägga mig, blev inte mycket sömn inatt, ca 4 timmar :(

Bygghjälp

Idag har vi haft massor av bygghjälp! Brorsan, Bambam och Krille har varit här och hjälpt till hela dagen, panelen är lite mer än halvklar i köket och dörren mellan vardagsrummet och rummet bredvid är igensatt, skönt att det börjar synas lite mer nu! Det kommer bli så snyggt när vi fått på vit färg på panelen :)

Jag och Anton har spenderat dagen med att köpa blommor och krukor till trädgården och balkongen, hängt med Maria och busat med Kevin! Kevin hade även med sig en jättefin födelsedagspresent, ett par chinos-shorts och en blårandig t-shirt, tack tack :)

Nu på kvällen har vi alla grillat, byggarna och respektive, supertrevligt! Festen pågår fortfarande men jag funderar på att göra som Anton och gå och lägga mig istället, blir ju en tidig morgon imorgon också...

Så klart avslutar jag med lite bilder från dagen!!







Kevin och Krille

Tessan








Jobba var det va?? ;)

Gissa vems!!!

Ser nu att det tydligen har gått en hel dag utan en enda bild på vår lille plutt... Han smög in i kanten på några bilder jag tog på Kevin, men inte en enda endast på honom alltså, skumt... ;)

torsdag 21 april 2011

Ett fynd...

Titta vad jag hittade i badrummet efter Anton och pappa varit där och badat!!!



Älskar er också :)

Väggpanelen har kommit :)

Idag har Thias och svärfar hämtat hem väggpanelen, så nu ligger den i vårt vardagsrum!! Imorgon kommer ett helt gäng med grabbar som ska hjälpa till att sätta upp den, Bambam, brorsan och Krille ska se till att vår fina panel kommer på plats i helgen :)





Bambam och Maria kommer ner och ska sova över här imorgon till på lördag, så imorgon när grabbarna jobbat färdigt blir det grillfest :)

Ikväll efter virket var på plats kom Gunneboarna hit på fika för att fira Anton, de (föräldrarna iaf) kunde ju inte komma i söndags, det var nåt med viltsvins-kött på bröllop i lördags ;) Anton fick i alla fall en jättefin sandlåda, tack :)
Nu blir det duschen och sen hämtmat :)

Har ni sett lille Einstein??

Kolla vad jag upptäckte i köksfönstret i morse :)


Vår nya (väldigt billiga) trädgårdsmöbel!

onsdag 20 april 2011

Spännande besked :)

Fick ett spännande besked om jobb idag :) Men jag väntar nog lite med att berätta eftersom det inte är helt klart ännu!!

Nu är det dags för middag, frys-pizza står på menyn ikväll, haha, latmans-mat ;)

Jobbdag igen

Idag är det en jobbdag igen, hade hellre varit hemma hos Anton idag känner jag :) Men morgonen börjar lite lugnt i alla fall. Min första lektion börjar inte förrän kl 9:30, så jag har passat på att jobba hemifrån med Hotell Fängelsets hemsida! Nu är jag klar och ska sticka till jobbet, kanske ska förbi apoteket på vägen om de har öppet!!

Ha en bra onsdag alla :)

tisdag 19 april 2011

Potatishandlaren :)



Idag har Anton sprungit som en tok med lära-gå-vagnen, på den har vi satt en sätt potatis så det ska bli lite tyngd i vagnen... Förrutom att springa med potatis har vi varit ute och gått mycket idag, två gånger. På eftermiddagen gick vi upp till Vickan och Vilgot, där blev det cheesecake och lek, mycket trevligt :) Anton fick en födelsedagspresent av sin kompis Vilgot också, en cd-skiva med låtar där de sjunger hans namn en massa gånger. Vi lyssnade på den nu innan läggdags och han älskade den :) Även Hoa var förbi en sväng och hjälpte oss äta upp tårtan, han hade med sig en fräsig svart sportbil till Anton! Tack säger Anton :)

Nu på kvällen kom även morbror förbi efter sin träning och busade med Anton. Strax innan läggdags skedde en liten olycka när trötta Anton skulle krypa och armarna inte hängde med. Han stod på näsan och förmodligen råkade han bita sig själv i läppen så det blödde lite grann, lille skrutten... Men nu sover han gott efter en händelserik dag, mammas lille kille :)















Kan förresten rapportera att nya vagnen är superbra, har till och med fått Vickan sugen på en framöver :)

måndag 18 april 2011