lördag 31 maj 2014

Ledig lördag och lister

God lördagskväll på er!

Denna vecka har bara för min del bara flugit förbi och en massa har hänt. Som jag skrev i förra veckan så spenderade jag större delen av tisdagen på buss och tåg för att ta mig tur och retur till Stockholm. Där hann jag med att träffa mina chefer, bli bjuden på lunch, skriva på mitt anställningsavtal och innan tåget gick hemåt igen hann jag även med en superkort shoppingrunda (det kan faktiskt ha varit den kortaste shoppingrundan i historien, men har man siktet inställt på sitt mål så behöver det inte ta så lång tid). 

Redan dagen efter, på onsdagen, började jag mitt nya jobb inom it. Jobbet ligger på pendlingsavstånd, men med trevliga samåkningskollegor så blir det nog bra. Nu har jag alltså hunnit jobba två dagar och jag trivs redan nu toppenbra och ser att detta kommer bli hur bra jag vill. Nu ska vi bara få lite flyt på de nya vardagsrutinerna här hemma sen kommer allt bli så bra!
 
 Dagen idag har dock ägnats åt något helt annat, nämligen att sätta lister. Och för er som känner min sambo så vet ni att han gör ingenting halvdant, utan ska det göras så ska det göras ordentligt. Han fick hjälp av snickaren idag och hur listerna kommer se ut ser ni på bilderna nedan.




 
Det blir så snyggt, men det tar ju lite tid när man istället för att sätta en list vid varje vägg sätter tre stycken utanpå varandra. Sen ska även mittendelen på listen såklart grundmålas och allt ska strykas en gång till med vit färg. Vad tycker ni?

I förra veckan sattes även dörrkarmarna på plats och det isolerades. Så klart är det lite jobb med att slipa och måla dörrarna också, så även om det börjar se klart ut så är det en bit kvar! Men vi biter ihop och kör på :)



Nu väntar en kopp te och en film med älsklingen på mig ute i soffan och imorgon packar vi in hela familjen i bilen och drar iväg på årets första besök till Astrid Lindgrens Värld. Att Anton gillade parken såg vi ju redan förra sommaren, nu ska det bli kul att se ifall Stella tycker om den lika mycket.

söndag 25 maj 2014

Morsan hela dagen

Hej på er!


Idag har det handlat om mammor hela dagen, säkerligen inte bara här hos oss utan förmodligen i de flesta hus. I morse överraskade min älskade familj mig med ett jättefint paket (de visste visst vad morsan önskade sig) och nu har vi spenderat eftermiddagen och kvällen hos min mor där vi ätit en supergod middag. 


 



 Nyfiken liten tjej som vill låna morsans smink har jag tydligen här.


Har ni mammor där ute blivit uppvaktade på något sätt idag? Berätta gärna!

 Imorgon blir min sista vardag hemma med barnen innan det är dags för jobb/dagis/hinna-med-vardagen-karusellen igen. Det är lite blandade känslor måste jag säga, men mest såklart kul att börja jobba igen. Även om jag kommer sakna mina små vildar. Jag får försöka göra det mesta av tiden med dem imorgon helt enkelt :)

Hoppas ni har en trevlig kväll därute!