lördag 25 september 2010

filmkväll...

skulle vi ha här ikväll. Vi började kolla på filmen "The Expendables" hemma i tv-soffan, såg ungefär en timme av filmen, sen fick jag fortsätta filmkvällen med att se "The Bank Job" i akutens väntrum... Iofs en bra film, men inte hur jag hade tänkt min fredagskväll. Det var morsan som ringde och frågade om hon kunde få skjuts in till akuten. Hon hade kännt av njuren igen och hade lite feber. Sjukvårdrådgivningen hade sagt att hon skulle åka in. Jag hann se hela filmen, satt där nog i 2,5 timmar innan hon blev inlagd. Skötaren som hämtade henne hade bra timing, precis när eftertexterna rullade kom han och rullade på morsans taxi (en rullstol) :) Hon ligger nu på avd 7 och jag tror de skulle flytta fram röntgen-tiden hon fått i nästa vecka för att se om njurstenen flyttat på sig.

Nu är jag i alla fall äntligen hemma. "The Expendables" får vänta till en annan kväll, nu blir det sängen för mig, det är visst min tur att ta morgonpasset med Plutten imorgon..

Apropå Plutt, idag har han fått kläm på det här med att vända sig och gjort det gång på gång. Han har gjort det förut, men då var det nog bara tur tror jag... Här är i alla fall en bild på honom när han är nöjd för han precis har vänt runt från rygg till mage, mammas duktiga skrutt :D



Natti natti

fredag 24 september 2010

Oj vilken vecka :(

Denna vecka har varit kaos. Bankmöten, val av bank, handpenningen skulle betalas igår, morfar på sjukhuset och sömnlösa nätter :(

Morfar åkte in akut med ambulans i onsdagsmorse, hans hjärta hade stannat i ambulansen, men de fick igång det igen. Nu ligger han på 4:an, okontaktbar och väntar på att få somna in. De har tagit bort syrgas och de gör inget mer nu än att ge morfin. Hoppas för hans skull att det inte blir så mycket mer långdraget.

Till något roligare så är handpenningen på huset betald nu (igår). I onsdags var mäklaren här och utgångsbudet på lägenheten kommer ligga på 650 000 kr. På tisdag kommer en inredningsarkitekt för rådgivning och på onsdag kommer fotografen. Gissa vad vi gör i helgen... RÖJER!!! :) Lägenheten kommer läggas ut redan nästa torsdag på Hemnet och kommer annonseras i tidningen nästa fredag. Nu går det undan! Men lite tur så får vi en bra budgivning och lägenheten är såld om en månad.

Äntligen är det fredag och det ska bli skönt att få undan lite skit i helgen, det blir ju förmodligen första gången sen vi flyttade in som vi faktiskt har ordning, hihi.

Bäst att förbereda lite mat till lill-killen, han vaknar nog när som helst nu!!

Sova kan han iaf...

... undrar om han har det efter pappa?? ;)

Oj, hur kunde jag glömma... Emma och Henrik har ju blivit föräldrar. I onsdags (22 september)  kl 17:43 fick de en liten flicka, 3785 g och 50 cm lång.


Nu hörde jag någon som hostade inne ifrån sovrummet,tydligen har skrutten vaknat, måste kila :)

tisdag 21 september 2010

sjukdag

Glöm vad jag sa igår om att Anton inte verkade påverkad av sprutan. Inatt hade han feber till och från och sov jätteoroligt, jag har knappt sovit något alls. M bestämde sig för att ta en semesterdag idag för att hjälpa mig med Anton. Han hade feber på förmiddagen (38,4), då fick en han panodil, sen har han sovit massor idag.

Nu har jag en tvätt i maskinen och om någon timme kommer mormor som ska vara här med Anton när vi går på bankmöte med Handelsbanken. Jag kände att jag inte ville ta med honom när han inte har mått bra. Kl 16 kommer farmor och byter av om vi fortfarande inte är hemma då (mormor ska iväg och fira Unnis 18-årsdag).

Röjt, städat och slängt har vi gjort idag. Känns skönt att bli av med en massa skit, har nu en liten förhoppning om att vi faktiskt kommer få ordning och snyggt till fotografering och visning.

Dags att fortsätta innan plutten vaknar igen :)

måndag 20 september 2010

En alldeles för sen kväll igen

Har precis suttit och kollat vad vi ska beställa från calle.dk, skickade nyss beställningen till morsan så får hon vidarebefodra :) Nu är det sängdags, alldeles för sent som vanligt.. Vickan och Lina var här på lite fika ikväll, mysigt. Gubben var på aktiekurs (första tillfället av 5), men han kom hem runt 20:30 och höll oss sällskap :)

Anton har inte visat några tecken på att vara dålig efter vaccinationssprutan idag, skönt. Han somnade tidigt idag, kl 20 efter maten. Han totalvägrade gröten idag, gallskrek och grät, så han fick mjölkersättning och somnade medan han åt. Min lilla skrutt :) Nu sover han gott, hoppas han gör det hela natten och inte vaknar till en gång i timmen som han gjort de senaste nätterna..

Hann förresten packa hela tre kartonger som svärmor tog hem till deras garage. Toppenbra svärmor jag har och skönt att bli av med lite av alla grejer här i lägenheten iaf :D

Imorgon ska vi till Handelsbanken, sen är det kvartsfinal i speedway, Dackarna... Spännande!

Natti natti :)

Vaccination, packning och bankmöte

Godmorgon!

Så var det måndagmorgon igen. Här har vi hunnit äta frukost båda två och nu sover en av oss, inte jag ;) Idag ska Anton få vaccin-spruta igen, kl 11:30 är det. Sen skyndar vi oss hem för lunch, Gittan och Bengt kommer hit. Sen stannar Gittan här i em för Anton-mys och då passar jag på att röja lite. Misstänker att det ganska snart blir fotografering och visning här :S

I em ska vi träffa LF Bank, imorgon är det möte med Handelsbanken och på onsdag kommer mäklaren hit. Dessutom ska M börja på en Aktiekurs ikväll, tror den kommer gå varje måndagkväll. Får försöka klämma in veckans träning på tisdag och torsdag kanske, tror det kan funka...

Förresten, igår åt plutten enbart gröt till kvällsmat för första gången, skönt att kunna skippa ett mål med mjölkersättning. Han har börja sova oroligt de senaste dagarna. Han vaknat till och bökar runt flera gånger på nätterna. Jag får gå upp och ge honom nappen sen somnar han igen. Men min sömn blir ju inte hel, är lite påfrestande. Inatt var jag säkert uppe minst 10 gånger, blir ingen djupsömn då :(

Bäst att passa på att ringa lite samtal och plocka lite här innan Anton vaknar igen :)