fredag 30 mars 2012

Spännande...

Idag var jag på ett mycket spännande möte... Jag berättar mer sen, men jag kan i alla fall säga att det gick bra :)

torsdag 29 mars 2012

Nyklippt kille!

Efter en tveksam start och lite mutor gick det till slut jättebra hos frisören, Sandra fick jobba snabbt ;) Så här fin blev han :)

onsdag 28 mars 2012

Kära Emma :)

Jag har precis pratat med kära Emma! Det var verkligen evigheter sedan vi pratade och jag blir alltid så glad av att prata med henne :) Nu när vi pratade var det som ingen tid hade gått alls sedan sist, det gillar jag :)

Vi ska bestämma någon helg snart då vi ska ses, det är verkligen alldeles för länge sen! Jag har ju inte ens träffat Vera som nu är 18 månader... Det måste vi ändra på :) När jag pratar med henne så inser jag hur mycket jag saknar henne!

När jag har pratat i telefonen så har gubben tittat på allt möjligt annat skit, Big Brother och flygplanskrascher, så nu har jag blivit lovad att titta på vad jag vill... Desperate Housewives, here I come :D

tisdag 27 mars 2012

På väg hem

Nu har vi haft en fullspäckad shoppingdag i Ullared och jag är nöjd med mina inköp :) Vi har precis fikat i Vrigstad och åker nu vidare med bussen hemåt! Nu börjar det kännas att man gick upp kl 3:30, det blir nog till att slumra resten av vägen hem! Förresten såg jag en kändis på Gekås ;) Hans följeslagare var visst ledig idag, så han såg jag inte till... Däremot hade morsan sett självaste vd:n, Boris!

Jag har fått rapporter hemifrån att Plutten har ramlat på dagis och slagit i läppen idag! Så han och Thias var hos läkaren på förmiddagen, men det var tydligen ingen fara, han åkte tillbaka till dagis igen sen! Jag saknar min lille älskling som tusan. Jag antar att han sover när jag kommer hem så jag får inte träffa honom på hela dagen :(

Vad är fel med den här bilden?

Jo, att jag är vaken vid denna tidpunkten så klart ;) Nu äter jag frukost och om knappt en halvtimme är jag på väg mot bussen som avgår kl 5 mot Ullared!!

måndag 26 mars 2012

Morgonfrisyr

Är det detta som kallas morgonhår?! ;) Söt är han iaf, min lille lurvas :) På torsdag ska han dock klippas, min frisör Sandra klipper honom medan jag sitter hos henne med färg i håret! Det blir spännande att se hur det går ;)

Igår hade vi ju lite våffelkalas här hemma och det var som vanligt mycket trevligt :) Tack för alla fina presenter! Kvällen avslutades i Gunnebo hos Bettan och Berg där vi grillade lite!

I lördags hade vi ju en helmysig dag på stan, plockade fram sandlådan hemma och gick på bio på kvällen! Filmen vi såg var The Hunger game och den var jättebra, rekommenderas verkligen! Efter bion hann vi med lite käk på Sahara innan vi åkte hem till farmor som satt barnvakt! Med andra ord har vi haft en mycket mysig och trevlig helg!

I veckan händer det en hel del kul! Bland annat så åker jag till Ullared för lite shopping imorgon, på torsdag ska jag äntligen klippa och färga mitt väldigt slitna hår och i helgen blir det förmodligen en tur till Linköping! Dessutom fyller ju jag år idag och brorsan på onsdag :)

Jag önskar er en trevlig måndag :)