onsdag 1 september 2010

God förmiddag

Här har vi båda ätit frukost och ska nu bege oss ut till faster och kusinerna i Gunnebo. M kommer dit och äter lunch sen också. Senare idag blir det träning igen, lika bra att köra på när man väl kommit igång :)

Igår var vi och hjälpte Vickan och Danne att flytta. De bor numera i ett radhus på Grytstigen. Jättefint renoverat, ljust och fint. Kommer bli så mysigt där när de kommit iordning. Nu längtar jag ännu mer efter hus :)

Måste sticka, passar på medan Anton är lugn och innan han somnar...

måndag 30 augusti 2010

Träningsvärk imorgon?!

Idag har jag varit och tränat för första gången på över ett år. Var på Nautilus (eller Actic som det heter nu) och tränade styrketräning. Det var Linn som lurade med mig :) Hon hade skaffat träningskort och då bestämde vi att vi skulle komma igång med träningen nu. Känner redan av det i kroppen, undrar just om jag kommer ta mig upp ur sängen imorgon... ;)

Tidigare idag (på eftermiddagen) var jag och Anton och hälsade på Fia och Matilda i Verkebäck. Anton var på jättebra humör och de var så söta ihop när de låg på en filt och tittade på varann. De höll till och med varandras händer en stund.. Gullegull :) Men när vi skulle åka var han så övertrött och bara skrek och skrek. Inget jag gjorde hjälpte. Till slut satte jag ner honom i bilstolen iaf, jag hann bara utanför dörren så sov han. Stackars lilla skrutten verkar ha svårt att komma till ro för att sova nu för tiden. Lägger ut bilder från idag.

Vem vet, kanske kan bli något i framtiden ;)
Var tyvärr lite långsam med kameran,
men strax innan detta kort togs höll de handen :)

Jag hittade även några andra bilder på Anton från senaste veckan...
Anton på mormors jobb
i förra veckan!


Anton på Matildas namngivningsfest i lördags :)
Nu är det dags för sängen. Tänkte läsa ut första boken i Twillight-serien, har bara lite kvar nu :)
Natti natti

söndag 29 augusti 2010

Hjältevadshus

Idag åkte vi ut till Piperskärr för att titta på ett visningshus från Hjältevadshus. När vi lyfte ur Plutten ur bilstolen för att sätta honom i selen hade han skitit ner sig, så vi fick börja med att byta bajsblöja i bilen.

Huset var ett 2-planshus, men var inte särskilt intressant, men de kanske kan ha något annat som kan passa oss. Fast huset kändes inte helt ordentligt gjort, så man undrar ju hur ett "icke-visningshus" ser ut då... :(

Huset i Piperskärr


Vi gick runt lite i området och kollade, för det finns lediga tomter där. Men det känns så avlägset från stan. I och för sig är ju Gertrudsvik ännu längre från centrum, men det känns ända som om det finns mer åt det hållet och att stan byggs ut mot infarten. Förbi Piperskärr har du ju inget förrutom kohagar.. .:(

Det känns mer och mer som att vi vill bygga nytt, men vi får tänka efter noga innan. Det handlar om väldigt mycket pengar...

Förresten så var gubben bakis idag. Han var på taklagsfest igår och kom hem kanonfull. Har aldrig sett honom så full, hihi. Han stoppade fingrarna i halsen och gick sen och la sig. Men han var förvånansvärt pigg idag faktiskt!