fredag 14 oktober 2011

Fredagsmys :)


Nu blir det ostbricka, vindruvor, choklad, rödvin och filmmys! Det måste vara det här som är fredagsmys :)

Redan tonåring???



När man ser det här lutet kan man tro att vi redan har en tonåring i huset!! ;)
Här håller vi på att laga middag medan Anton tittar på Charley Björn! Idag står kycklinggryta på menyn, mums :)

Skönt att det är fredag och vi ska njuta av helgen, hoppas att ni gör detsamma :)

torsdag 13 oktober 2011

Dåligt med uppdatering!

Idag har det varit väldigt glest mellan uppdateringarna, eller till och med att dom varit icke-existerande ;) Beror väl mest på att jag inte har så mycket att rapportera! Jobb, middag, bada, natta, handla, däremellan hann vi med att få besök av svärmor, svärfar och Britta! Sedan slocknade vi som vanligt i varsitt soffhörn och nu har jag nyligen vaknat och förflyttat mig in till sängen! Varför jag inte gick och la mig här på en gång är en bra fråga, särskilt som vi bytte till våra mysiga och fluffiga vintertäcken igår :)

Natti natti!

Skickat från min iPhone

tisdag 11 oktober 2011

Blåslagen


Idag fick jag hem en blåslagen unge från dagis! Han hade snubblat och skrapat upp pannan utomhus, näsan var också lite uppskrapad!

Nu är det middagsdags och idag blir det fisk och potatismos, tack snälla Alphaskolan :)

måndag 10 oktober 2011

Mysdag

Idag har vi haft en riktig mysdag, först jag och Anton på förmiddagen och sen Thias och Anton på eftermiddagen! Jag var inte alls sugen att gå och jobba vid lunch, men det var bara att släpa sig iväg och göra sina timmar idag också :( Det märks att vi båda saknar honom som tusan i helgen ;)
Nu ligger jag och slösurfar på mobilen i sängen, men det är nog dags att lägga ifrån sig den och sova lite! Gubben sover redan så natti på er :)

Skickat från min iPhone

Barnprogram


Mammas kille vaknade för någon halvtimme sen och var mycket bestämd med vad han ville! Han gick och slog på tvn, hämtade fjärrkontrollen och satte sig i fåtöljen :) Så nu sitter han där och tittar på Timmy Lamm och jag ligger i sängen och har ett öga på honom :)

Idag tar Anton en hemmamysdag, det är stängningsdag på dagis. Jag tar förmiddagen och Thias byter av mig vid lunch!

söndag 9 oktober 2011

Hemma igen!

Vi har haft en helt underbar helg och njutit av hotellfrukostar och ledighet men det är ändå skönt att komma hem, och framför allt att få träffa vår lille prins igen. Som vi har saknat honom! Men honom har det inte gått någon nöd på, han har haft fullt upp hela helgen med farmor, farfar och mormor så han har nog inte hunnit sakna oss :)

Vi gjorde ett stopp i Kalmar på vägen hem för lite fika, sen skyndade vi hemåt, tror vi både saknade Anton som tusan ;) Vi kom hem till mormor för att hämta vår skatt runt 17-tiden på eftermiddagen. Då stod han och mormor i köksfönstret och tittade efter oss! Tror han var lite glad att se oss i alla fall för han ville genast komma till oss och gav oss en massa pussar :) Vi åt god middag hos morsan, pannbiff och potatis, och sen åkte vi hem för att bada och natta Anton, det var inget svårt alls idag, han var trött! Nu har vi haft filmkväll här samtidigt som det regnar ute, mysigt tycker jag :)

Blir snart sängen nu för imorgon är det jobb igen och tillbaka till vardagen som gäller...

Natti natti!!

Kapten Jenny


Vi är på Marinmuséet och kör fartygssimulator. Jag har precis kört en stridsbåt 90 i Göteborg hamn :)

Vilken utsikt :)


Inte varje dag man äter frukost med den här fantastiska utsikten :)

Godmorgon!


Vi har hittat ner till frukostbuffén även idag och jag tror inte vi går hungriga härifrån ;)
När frukosten är uppäten ska vi packa ihop våra saker och checka ut. Sen beger vi oss till Marinmuséet innan vi åker hemåt! Hoppas ni har en lika bra söndag som vi har :)