torsdag 1 mars 2012

Spännande adress...

Det är spännande att bo i Allén! Särskilt för oss som är nyfikna ;)

Mot dagis

Jag är på väg för att hämta hem min älskling från dagis och jag bara älskar att det är varmt, skönt, snöfritt (snart iaf) och fågelkvitter ute :) Karln står hemma och lagar lax-middag och jag ska iväg på VIP-kväll på brorsans jobb sen, bra dag tänker jag ;)

Min dagiskille

Mathias har berättat flera gånger att Anton gått i kjol när han kommit för att hämta på dagis! Jag har aldrig sett det förrän igår, då såg han ut så här :) Min söta kille ;)

Behöver jag säga att någon i familjen är orolig för pojkens läggning ;)

onsdag 29 februari 2012

Intressant telefonsamtal

Nu är jag hemma och vi har fått i oss lite middag, mormors goda gulaschsoppa, tack :)

Idag på jobbet fick jag ett intressant telefonsamtal från ett företag! Efter goda vitsord från svärmor gav de mig ett intressant erbjudande att fundera på! Tycker ni jag är hemlighetsfull? ;) Lite kanske, men jag kan berätta mer när jag har funderat lite!!

Mathias är iväg just nu och hämtar sina föräldrars bankdosa! De är uppe i Stockholm för att hämta hem nya båten men hade råkat få med sig fel bankdosa!

Morgonrutin

Här pågår den vanliga morgonrutinen innan dagis, mys till Bolibompa!

Vi ska strax bege oss iväg mot dagis och jobb! Thias är hemma idag, ligger och sover just nu, han mår inget vidare. Hoppas han kryar på sig under dagen!

tisdag 28 februari 2012

Antons tjej

Idag fick jag höra att Anton har en flickvän på dagis och detta fick jag höra av Antons svärmor :) Majas mamma hämtade samtidigt som jag och hon berättade att Maja har sagt det hemma! Sötisar!

Här hemma är vi sjuklingfamiljen! Den enda som är pigg är Anton. Han är "bara" lite snorig och hostig, men inte så farligt. Mathias däremot gick hem från jobbet idag med feber och förkylning. Jag har fått ont i ryggen och har lite svårt att röra mig och bära Anton! Men annars är det bra ;)

Nu är det dags för bad och nattning. Förresten så har Antons nattningsrutiner ändrats de senaste dagarna. När han sov i Gunnebo i lördags fick Bettan sitta med honom i soffan länge innan han somnade. Både söndag och måndag har nattningen tagit över en timme här hemma. Anton vill läsa sagor hela tiden och så fort man försöker närma sig sängen blir han stel som en pinne. Vi har fått sitta med honom i knät tills han somnar! Hoppas det blir bättre ikväll!

söndag 26 februari 2012

El-fix

Elektrikern är här och kopplar in spotlights! Det börjar likna något i köket :)

Nu ska jag snart åka ut till Gunnebo till min lille Plutt :)