lördag 8 december 2012

Lördagkväll hos oss :)

Med Johan och Frida...

fredag 7 december 2012

Min fredag so far...

Helt underbart vinterväder har vi idag och hade det inte varit så svårt att ta sig fram med vagnen (vår vagn är inte direkt en vintervagn) så hade jag gärna tagit en långpromenad!

Anton fick åka pulka till dagis idag! Det var mycket populärt och det gick hur smidigt som helst när jag hängde pulkans handtag på vagnens handbroms :) Behöver jag säga att det var en glad kille som lämnades på dagis idag?! ;)

När vi kom hem igen skottade jag av trappan lite och sedan hjälpte Stella mig som smakråd när jag hängde upp några tavlor!! Vad tycker ni? Det ska upp några till i vardagsrummet senare också!

Nu han hon somnat i min famn och vi har soffmys :) Det är helt otroligt vad man hinner med när man bara har en unge hemma...













onsdag 5 december 2012

Mina små troll

Har ju helt glömt att berätta att mina små troll var i tidningen och på webben i lördags! Ni hittar webbannonsen här (eller klickar på bilden) ifall ni har missat detta :)


Bra start

Min minsta älskling är sin nya vana trogen! I natt sov hon mellan kl 22 och 06, mamma är supernöjd, utvilad och glad :) Att jag sen vaknade med en dunderförkylning är mindre viktigt, efter lite nässpray och en kopp te känns det mycket bättre!

Under natten har det kommit ännu mera snö och jag är glad att jag inte behöver se till att få med båda ungarna till dagis idag! Mathias hade avanten hemma från jobbet (eftersom han körde bort snö här igår) och han hann köra undan här utanför innan han åkte till jobbet, så vi tar oss ut ifall vi skulle vilja! Tack älskling :)

Just nu myser vi här inne med tända ljus, frukost och barnprogram på tv :)



tisdag 4 december 2012

Liggsår

Är det detta som kallas liggsår ;) Min minsta älskling har legat och sovit på min mage den senaste timmen, myys :)

Och så kom snön...

Är uppe för att mata Stella och får då se att det har kommit en massa snö under natten! Mysigt tycker jag :)

Förresten så har min lilla Pluttan blivit jätteduktig på att sova på nätterna. I natt har hon sovit oavbrutet från 23-tiden fram till 5:30! Den här mamman klagar inte alls :) Det händer inte varje natt, men oftare och oftare! Jag minns att Anton brukade sova oavbrutet från kl 21-06 när han var 3 månader, det verkar ju faktiskt som om hon följer i brorsans fotspår :)



måndag 3 december 2012

söndag 2 december 2012

Antons adventsljus

Nu står Antons fina adventsljus i en ljusstake på bordet! De målade ljus på dagis i förra veckan. Så fort min saknade älskling kommer hem ska vi tända det ❤

Första advent och sovmorgon

Igår var vi på julbord med Mathias jobb på Fredensborgs herrgård i Storebro. Maten var faktiskt inget vidare (jag var inte ens mätt när vi gick från bordet) men kvällen blev mycket trevlig ändå!

Vart gjorde vi av ungarna få?! Jo, den stora ungen fick åka till Gunnebo och sova över hos kusinerna! Den lilla var kvar hemma men med mormor och Mats som sällskap! Allt hade gått jättebra här hemma, från Gunnebo har jag inte fått några rapporter men det går nog ingen nöd på Anton-skrutten där :)

Med stor-skrutten borta blir det ju inga sov-tider som måste synkas, så även om det blev sent igår och jag var uppe inatt och matade Stella så känner jag mig utvilad nu! Stella och Mathias ligger fortfarande och sover och jag njuter av lugnet med lite frukost :) Idag är det ju förresten första advent och det är ju faktiskt inte långt kvar till jul nu :)