lördag 22 oktober 2011

Myys :)

Premiär


Idag kör vi premiär i braskaminen :) Tänk va mysigt det blir när allt är klart och vi sitter här i varsin fåtölj med varsitt glas vin :D

Lördag = slödag :)


På helgerna är det tänkt att man ska vila upp sig, detta har Anton fattat :)
Dock är jag och Mathias inte fattat grejen, vi ligger i och städar idag :)

Lördagsbus :)


Här är en bild från imorse när det busades för fullt här :)

Nu har Thias satt igång nere på bygget (nya köket) igen, än så länge tror jag han mest städar! Anton sover just nu och jag rensar och fixar på övervåningen!! I eftermiddag får vi fikabesök av Eva och Putte, smidigt när gästerna tar med sig eget fika ;)

fredag 21 oktober 2011

Gitarrgurun


Vi har landat hos morbror och Frida och Anton tycker det är kul att spela gitarr :)

Freeedag :)


Va glad man blir när det är fredag, en solig höstdag, man slutar tidigt och kommer sen hem till sitt fina hus ;)
Nu ska jag åka och fixa några ärenden sen ska jag hämta hem min lille älskling :)

Trevlig fredag på er!!

torsdag 20 oktober 2011

Mingel :)

Umpa


Tidig morgon och vi gör oss klara för dagis och jobb! Anton tittar på "Umpa" (som han säger om Bolibompa) och äter en smörgås :)

Idag på jobbet blir det lugnt. Alla elever har friluftsdag och kommer vara på Gränsö. Jag och Peter ska hänga med gymnasieeleverna idag! 

I eftermiddag/kväll ska jag och brorsan på afterwork-mingel på N Studio med grillspett och öl/vin :) Mycket trevligt!! :)

Trevlig torsdag till er alla :)

onsdag 19 oktober 2011

Pappabus :)


Här pågår pappabus innan middagen!! 

Jag har blivit jätteförkyld väldigt plötsligt och är idag storförbrukare av näsdukar, nässpray och panodil!
Om en timme kommer mormor och ska hänga med Anton medan vi går på första föräldramötet!!

måndag 17 oktober 2011

Nya byxor?!


Jag tror det kanske kan vara dags för nya byxor till min storgubbe!! Det blir kanske hans julklapp i år ;)
Här har vi en lugn kväll med tv-tittande och wordfeudande :) Min 18-månaderskille har varit jättemysig idag! Han sov endast en gång på dagis idag (och han sov ganska länge också) och det har gått bra även strax innan läggning, han var inte övertrött. Så nu kanske vi snart kan sluta med småsovandet :) När det var dags för nattning var han väldigt medgörlig, man kan säga att han är inne i en bra sovperiod nu!!
Jag har känt av min onda nacke de senaste dagarna, jag hoppas bara inte det är nackspärr på gång!?! Min underbara gubbe har masserat min nacke lite ikväll, tack älskling :)
Tror det snart är dags för sängen, så natti på er!!

Anton redan 18 månader :D

Grattis till mammas älskling på 18-månadersdagen :) Du är ju nu en stor kille som förstår massor och vill vara med i allt som händer! Du springer omkring som en galning och sitter sällan stilla mer än en sekund! På nätterna sover du jättebra just nu, somnar runt kl 19 och vaknar mellan 6 och 7 på morgonen. Någon enstaka gång vaknar du till på natten och oftast får du då sova i mammas och pappas säng :)


I torsdags var vi på BVC för första gången sedan 1-årsdagen och vi vet nu att du numera väger 13 kg och är 86 cm lång (vid 12 månader vägde du 11,3 kg och var 79 cm lång, så lite har hänt :) )

Mamma och pappa älskar dig mest av allt :D

söndag 16 oktober 2011

Att fota en liten kille...

Det visade sig inte vara det lättaste, vi fick jaga, busa, dansa, sjunga, jag tror vi har testat alla trick i boken nu och förhoppningsvis fick Niklas några bilder som blev ok... :D

Nu är det middag här snart och idag blir det rester från fredagens kycklinggryta!!

Fotografering

Just nu sover Plutten, Mathias är ute och kör ved och jag fixar med datorn!! När Anton vaknar ska vi äta lite lunch, sen är det dags för lite fotografering hos Niklas i hans studio, spännande :)

Söndagsfeud :)


Söndagmorgon, långfrukost och wordfeud, så inleder vi denna soliga söndag!! Dessutom valde Anton att ta sovmorgon till klockan halv 9 idag, det tackar vi för :)


Förresten så har jag glömt att berätta att gubben har fått en ny mobil, en Samsung Galaxy blabla :) Så nu pratar vi inte så mycket längre, all fokus går till angry birds och wordfeud ;)