lördag 13 augusti 2011

Snart semi och spännande :)

Nu är det snart dags för dragning till semifinalerna och det är otroligt spännande med två svenskar som är vidare (Jonsson och Jonasson)!
Här på bilden ser ni förresten min läktargranne som håller stenhårt på Gollob, tyvärr ingen bra kväll för varken Gollob eller grannen ;)

Solig speedwaykväll :)

Och en spännande match, kan inte bli bättre ;)

På plats :)

Äntligen är vi på plats på G&B Arena i Målilla. Vi sitter på sektion B rätt så nära start-/mållinjen! En halvtimme kvar, sen kör vi :)

Mot Målilla

Nu lämnar jag bustrollen hemma och åker strax mot Målilla för lite speedway GP :)

Pappa hemma igen :)

Någon kom hem här för någon timme sen med dåligt samvete för att han åkt och ville bara gå och lägga sig hos Plutten på en gång! Så här hittade jag dom nu :) Mina sötnosar ;)
Natti natti!!

fredag 12 augusti 2011

En tripp till akuten

Vem har sagt att man ska sitta still i
akutens väntrum?? ;)
Det dumma gångjärnet ledde till en fredagkväll på akuten med Plutten! Det var nämligen så att någon timme efter han slagit sig kräktes han så jag ringde sjukvårdsrådgivningen! Där sa dom att det säkert inte var någon fara, men dom tyckte ända vi borde åka in till akuten så en läkare fick titta på honom! Sagt och gjort, vid 18:30 gav vi oss iväg (jag och Anton) samtidigt som Thias Gav sig av på firmafest i Loftahammar (efter lite tvekan).

På akuten fick vi vänta en bra stund innan vi fick träffa sköterskan och innan läkaren kom in hann klockan bli 20! Anton var så trött och var på god väg att somna när vi väntade. När sedan sköterskan skulle ta blodtrycket var Anton nyvaken och inte alls glad. Dessutom funkade det inte första gången så hon fick göra om det senare och Anton tyckte lika lite om det då! Blodtrycket låg i alla fall ta, dock lite i överkant men kanske inte så konstigt när han skrek hela tiden :(

När väl läkaren kom in visade det sig att det var en av mammorna på dagiset, tror Anton blev lite lugnare fä när han kände igen henne :) Efter lite tester konstaterade hon att allt såg bra ut och att vi fick åka hem. Jag ska dock väcka honom någon eller några gånger i natt för att se så han vaknar till!

Vid ca kl 21 var vi äntligen hemma och Plutten kunde äntligen få sin välling och få sova! I natt sover han i mammas säng, jag vill ha koll på honom känner jag :)

Natti natti på er!

En liten olycka...

Ibland är olyckan framme och då får man titta på Byggare Bob :) Det var ett dumt gångjärn i en dörrkarm som lyckades träffa jättefel :(

Godkänt :)

Den fina trehjulingen var godkänd sa Anton :)

I solen

Så här ser provfärgen ut idag i solen! Jag tror det blir riktigt snyggt, vad tror ni?

Vi har bunkrat...

Fick möjligheten att göra ett besök i ett förråd som tillhört ett gammalt dagis! Det som blir kvar slängs sa dom, så då hjälper vi så klart till att tömma det ;)

Mama has left the building ;)




Nu lämnar jag mina tröttgrisar och åker till jobbet en stund :) Får vad dom gör när jag kommer hem ;)

Utelek






Anton säger vad han tycker om dagis!



Nu är dom vakna :)

Mina sovgrisar




Båda mina grabbar har tagit sovmorgon idag :) Men nu får jag nog snart väcka dom för vi ska ju till dagis idag igen!!!

torsdag 11 augusti 2011

Vad tycker ni?

Är det en fin färg och funkar det med samma färg på fasad och foder?

Provmåla

Här är första penseldraget med provburken vi fått hem på färgen 0502-y!
Jag kom precis hem från jobbet men har som vanligt några timmars kvällsjobb kvar! Men först ska jag på fotvård, väntetiden är fyra månader så den tiden vill man inte missa :)

Lunch

Vi är på corner och har ätit lunch! Anton fick såpbubblor med sin kiddiecorner, kul sa han :)

Full fart

Dagis igen och idag är det full fart med totalt fyra barn! Anton trivs :)

onsdag 10 augusti 2011

Glutta glutta :)

Va fint vi har gjort det i vårt nya sovrum :)

Byggare Bob

Min egen Byggare Bob bygger byrå ;)

Hemma igen

Tack Vickan, Danne och Vilgot för en jättemysig dag! Nu är vi hemma igen och vissa av oss ska badas och nattas!

Dessutom har vi fått en leverans från Ikea idag, morsan och Kicki har varit där! Vi fick bland annat hem byråer och gardinstång så nu ska detaljerna fixas efter ommöbleringen :) Tack bästa mor :)

Spring i benen

Är det någon som har ;) Nu beger vi hemåt men först hinner vi nog med ett stopp i Falerum :)

Sådär ja :)

Då var glassen slut och glasskomat har infunnit sig ;)

Mums :)

Smultronstället

Vi står i kö, hoppas glassen är värd det ;)

På väg

Nu är vi inpackade i bilen på väg mot Söderköping för att äta glass :) Vickan, Danne och Vilgot ska också med!

Inskolningens första dag gick jättebra, Anton ville knappt gå därifrån :) Tyvärr var han själv där idag, det andra barnet som skulle varit där var sjuk idag :( Men imorgon kommer dom vara totalt tre barn där!

Dagis

Idag är vi på dagis, det går jättebra :) Han springer runt och undersöker allt här, jättespännande!!

tisdag 9 augusti 2011

Min gulliga svärmor :)


Kom med dom här till mig igår! Tack så hemskt mycket söta du :)


Bilmekanikern

Här lagas det bil :)

Jag har varit på jobbet idag igen och som vanligt är det mycket att göra! Nu har min tjänst blivit uppgraderad till 100%, iaf i augusti :) Så nu har jag lite tid att jobba igen så ikväll när Anton somnat blir det jobb igen :)
Nu är det snart bad- och läggdags för Plutten! Sen imorgon ska vi till dagis för första gången! Ha en mysig tisdagkväll :)

Morgonmys

Nyvaken Anton tittar på So you think you can dance med morsan ;)
Kick offen igår var jättebra och kollegorna verkar toppenbra! Jobb har jag också så det räcker kan jag ju nämna, jag jobbar hemma varje dag nu kan jag säga! Det är mycket som ska fixas nu i början.
Sitter och äter frukost nu och ska vara på jobbet kl 8 då introveckorna fortsätter!

måndag 8 augusti 2011

Godmorgon

I natt har både mamma, pappa och Anton sovit som stockar i sina nya rum :) Jag tror att detta blir hur bra som helst! Men så klart fick han komma in till mammas och pappas säng nu på morgonen eftersom mamma saknade honom så mycket ;)

Nu är det dags att kliva upp och göra sig i ordning inför kick off på jobbet :)

söndag 7 augusti 2011

Som ett nytt hem!

Ommöbleringen blev riktigt bra, fast det är inte helt klart än. Det är fortfarande ganska rörigt överallt men jag lovar att visa en bild sen när vi fått ordning!

Hela syftet med detta var så Anton skulle få eget rum, vilket verkligen var på tiden! Nu hoppas vi på att han sover bra i sitt egna sovrum inatt!!

Jag har suttit och jobbat en stund faktiskt och imorgon ska vi iväg på kick off med nya kollegorna, kul :) När man känner att man får något tillbaka från sina chefer och sin arbetsplats har man inget emot att sitta och jobba en söndagkväll! Jag känner att jag kommer trivas på nya jobbet :)

Dags att krypa ner i sängen nu tror jag, ska nog lägga mig och läsa några inredningstidningar innan jag somnar! Natti natti...

Kusinmys :)


Vi fick besök här hemma idag! Eller rättare sagt så råkade Thias få med sig Bergs telefon hem inatt så dom hade inget annat val än att komma hit och hämta den! Det är så man får besök ;)

Ommöblering

Vi bestämde oss för att flytta lite möbler, får se vart allt hamnar :)

Oh shit

Nu har vi visst kommit på något nytt :S