lördag 28 september 2013

Lite egentid och lite nytt

Godkväll!

Hur har er lördag varit? Vi har tagit det lugnt, plockat och fixat här hemma. Det är nog lugnet före stormen just nu innan renoveringen drar igång. Byggstarten kommer dock bli förskjuten en vecka, så istället för att börja nu på måndag blir det nästa måndag istället.

I torsdagskväll var det tjejkväll i centrum och affärerna hade öppet till kl 21. Jag tog mig lite permission ifrån man och barn och passade på att shoppa något jag verkligen behövde. Eller vad sägs om dessa supersnygga gummistövlar som jag kom över till 20% rabatt. Mina gamla gummistövlar lånade Mathias i somras (trots att de är några nummer för små) när han skulle rensa byggskräp i trädgården. Han lyckades trampa på en spik som gick igenom både stövel och fot, så de stövlarna åkte i soporna! Men nu så är jag på banan igen med dessa snyggingar och jag lovar er att det är de skönaste gummistövlar jag någonsin haft. Nu längtar jag efter att regnet ska komma så jag kan inviga dem :)






Just nu är Mathias iväg med snickaren och hämtar virke till bygget och ikväll ska jag ha en efterlängtad tjejkväll med te, ostar, mycket prat och Real housewives of OC. Fast först ska jag bara få ungarna i säng så det blir lite lugn och ro i huset ;)

Trevlig lördagkväll till er!


fredag 27 september 2013

Stellas första

Nu har det gått så där lång tid igen sedan jag skrev här sist. Jag ber om ursäkt, men det är helt enkelt bara vardagen som kommer emellan och tar mycket tid ibland!



Men igår hände något verkligen värt att skriva om. Min lilla tjej tog sina första steg! Det var skakigt och det var bara två-tre stycken men hon vågade släppa taget och gå själv. Tyvärr var jag själv inte hemma och såg detta utan det var pappa som fick äran att vara med! Idag har hon gjort om bedriften en gång till och vi får väl se hur länge det dröjer innan hon vill gå runt själv hela tiden :)

Idag har jag båda mina små älsklingar hemma hos mig och vi har varit en tur till lekparken på förmiddagen. Nu väntar mellis och sedan ska jag börja förbereda middagen! Härligt med fredag och just nu är dessutom solen framme, kan man be om något mer?!

Hur ser er fredag ut?