lördag 9 juli 2011

Trodde det skulle bli en lugn kväll...

Men icke... Jag nattade Anton kl 19, han somnade som en stock och jag gick ner och duschade! Strax efter jag kom upp igen och när jag precis skulle sätta in min mat i ugnen vaknade han och hade feber. Nu har han fått panodil, en massa vatten och vi har tittat på Byggare Bob igen. Efter mycket skrik och ålande sover han nu igen och jag har äntligen fått in min mat i ugnen!!

Han hade bara 38,3 så jag hoppas inte det blir värre och jag hoppas att han sover resten av natten nu!
Trevlig lördagkväll på er :)

En händelserik dag!

Dagen började med att Mathias ställde sig och stekte bacon och ägg! Inte varje dag man ser det men tyvärr var inte frukosten till oss utan till Berg och co, det skulle nämligen hållas svensexan för honom idag! Jag och Anton höll oss inne och alla gubbarna invaderade trädgården :)

Efter lunch tog vi med oss farmor och åkte till kusinerna i Gunnebo! Där åt vi pizza, busade och badade i poolen. I alla fall halva Anton badade, han är nog badkruka som pappa ;)

Vid kl 16 åkte vi hem för farmor skulle jobba. Nu har vi busar och myst. Sedan ville Anton titta på Byggare Bob en stund innan läggdags och självklart får han det :)

Nu är det nattning och sen ska mamma titta på en film! Får se när och i vilket skick jag får hem gubben ikväll/natt?! :)



fredag 8 juli 2011

Trädgårdslut

Just nu sitter vi i trädgården och tar det lugnt. Anton sitter i vagnen och tittar på bussar och motorcyklar, Hoa äter pizza och vi andra tittar på :) Tror att farmor och farfar kommer förbi och hälsar på snart, sen om någon timme ska jag och Anton gå hem till Eva och Putte för lite fika!!


Förresten skriver jag detta inlägg från nya minidatorn, funkar hur bra som helst :)
Ha en bra fredagskväll, det ska vi :)

Jobb

Godmorgon, eller godmiddag kanske ;)
Här är dagen i full gång sedan länge. Jag har precis kommit hem efter ett möte med Peter Habbe (min nya arbetsgivare). Vi pratade lite om vad som behöver göras med hemsidorna nu under sommaren, så nu sitter jag och ska börja fixa det!!

Mathias och Peter (hans kusin) håller på att plocka och fixa i trädgården inför svensexan imorgon! De ska vara här och äta frukost på förmiddagen!

Det verkar faktiskt som det blir lite svalare idag! Mig gör det ingenting, det får till och med gärna bli regn så man kan få lite gjort inne :D

torsdag 7 juli 2011

Kommentarer...

Ni är dåliga på att kommentera!! Ville bara säga ;) Eller är det så att det inte funkar??

Nya ord!

Sedan några dagar tillbaka säger Anton katt, eller rättare sagt "kaaa", framsteg :)

Idag har vi varit på språng nästan hela dagen. Vi åt glass i parken, strosade på stan, köpte pizza och åt i parken, Anton tyckte det var gott :) Sen har vi varit och hämtat nya modemet så nu har vi äntligen internet igen, woohooo :) Avslutade dagen hos Hoa där han bjöd på vin och öl. Nu har gubben precis nattat lill-gubben och jag ska ta en välbehövlig dusch :)

Min "bilddator" är tyvärr fortfarande död, Berg var förbi och kollade på den och han såg inget omedelbart fel, så felsökningen fortsätter nästa vecka istället!!

Tjoho :)

Häng i parken!

Just nu befinner vi oss i parken där vi äter glass, myser och hälsar på fåglarna :)



Byggare Bob och gå-mästaren

Här har vi en lugn förmiddag med Byggare Bob på tv:n och en kille som går mest hela tiden nu! Han har kommit på grejen med att gå nu och att det går snabbare än att krypa :)

I soffan har vi en trött pappa som var hos Krille igår och hjälpte honom renovera köket. Märkligt att bygga tydligen alltid förknippas med öl, undrar just hur rakt köket blir ;)








onsdag 6 juli 2011

Besök

Ni ser ju vem som inte kan vara still :)


Sovmorgon

Idag fick jag sovmorgon och vaknade nyss. Det var välbehövlig kan jag säga :) Tack älskling <3 Jag hör röster från vardagsrummet, tror det är svärmor och Leia som är här :) Det är kanske dags att ta sig ur sängen nu!

Godmorgon på er :)

tisdag 5 juli 2011

Anton städar

Här pågår dammsugning! Vad gör ni? :)


Anton- och mammahäng

Här pågår en Anton- och mammaeftermiddag! Vi busar och myser gör fullt :) Pappa har åkt till Oskarshamn med Danne för att titta på någon båttävling. Nu har jag precis lagt lill-killen och jag ska ta och ringa och snacka lite skit med Emma tror jag :)
Angående var uppkoppling så trodde BBB att åskan tagit modemet och ett nytt är på väg med posten, hoppades det hinner hit redan imorgon :)

måndag 4 juli 2011

Möhippan

Tänkte att jag skulle berätta lite om lördagen för er! Dagen för min del började tidigt, redan kl 10 var jag redo att ge mig iväg för att lämna Anton hos mormor, utföra några ärenden och sedan åka hem till Gittan för att hjälpa henne förbereda. Men precis när jag skulle åka kom en störtskur och ett rejält åskväder. Som jag skrev tidigare slog nog åskan ner precis i närheten för det var en rejäl smäll! När det väl gått över gav jag mig iväg och hoppades på uppehållsväder under resten av dagen!

Vi började med att hämta upp Anna vid bussen och gav oss sedan av mot Gunnebo. Väl där satt hela familjen inkl Bergs föräldrar ute på baksidan och såg oss när vi kom körande. Vi hann inte ens kliva ur bilen förrän Bettan stod i ytterdörren och hötte med grilltången åt oss :) Vi packade in Bettan i bilen och gav oss av in mot staden igen och stadsparken där de andra väntade! Vi hade sån tur att PRO hade något evenemang vid scenen så det var massor av folk! Vi satte oss och åt lite lunch i form av pastasallad. Naturligtvis var vi ju tvungna att ordna så Bettan fick sjunga med PRO-kören innan vi åkte vidare ;)

Nästa stopp var Gränsö Spa, nu var det solsken och klarblå himmel :) Bettan fick massage och vi andra hängde vid poolen, inte helt fel kan jag nämna :) Klockan hade hunnit bli 15 när vi kom ut till Gränsö och strax innan kl 18 begav vi oss till nästa anhalt som var Gittans lägenhet. Där blev Bettan sminkad av en make-up artist som följdes av ett depå-stopp med snacks- och vätskekontroll :)

Vid kl 20 gav vi oss iväg till sista planerade stoppet, middag på Räken. Efter ett litet missförstånd med vår matbeställning blev middagen jätterolig och framåt midnatt ville Bettan ut och dansa så vi (några av oss i alla fall) fortsatte till Harrys. Det var i.te direkt igår jag var där senast men vi hade jätteroligt och dansade för fullt! Framåt 1-tiden gick vi mot kvällens sista stopp, Åhmans, innan vi beställde taxi. Jag låg hemma i sängen vid 3 på natten och jag kan garantera att jag somnade ovaggad efter denna mycket roliga dag :)

Som sagt har jag massor med bilder, men de kommer upp en annan dag istället eftersom min dator är trött :(

Nu är det hög tid att sova, natti natti :)

söndag 3 juli 2011

Naminam

Anton säger fler och fler ord hela tiden, det senaste i raden är naminam. Vi har nu de senaste dagarna upptäckt att han ofta säger det när han är hungrig. Jättesmidigt tänker jag för då vet man ju :)

Just nu är Hoa på besök och grabbarna sitter i soffan och kollar film! Jag har precis jobbat mig igenom en jättehög med disk och ska nu ge mig på att plocka och röja, yippi :S

Trött mamma och trasig dator

Idag är det en trött mamma som skriver! Jag och Anton har en lugn slappardag och det är skönt att inte ha några måsten! Mathias är nere och förbereder tills kamingubbarna kommer i veckan. Han är lite hängig, har fått samma förkylning, hosta och halsont jag har haft i veckan!

Som jag skrev var gårdagen jättelyckad och det var länge sen jag var ute på krogen! Faktiskt känner jag mig lite seg idag, jag erkänner ;) Bilderna får jag nog tyvärr vänta med att visa. Det verkar som om både min stationära dator (bilddatorn) och modemet fick sig en kyss när åskan gick här igår! Blixten måste ha slagit ner precis i närheten för det bara smällde till samtidigt som hela huset lystes upp. I samband med åskvädret kom en riktig störtskur som tack och lov gick över snabbt. Detta var runt 10-tiden på förmiddagen, vem kunde tro att vi senare på eftermiddagen skulle Fa strålande sol och klarblå himmel :) Hur som helst så funkar inte datorn nu men förhoppningsvis är det bara nätaggregatet som behöver bytas ut! Berg kommer och tittar på datorn i veckan.

Nu är det dags för lite mellanmål för plutten, jag återkommet senare med lite mer detaljer om möhippan!

Nattsudd

Nu är jag äntligen hemma efter en väldigt rolig möhippa, Bettan verkade också nöjd :) Mina två älsklingar sover sött och det kommer jag också göra om två röda ;)

Bjuder på två finfina bilder från dagen så länge! Det finns många fler bilder i min kamera, men dom får ni se en annan dag :)