torsdag 8 mars 2012

Dåligt samvete...?

Nu är min gubbe äntligen hemma och lillgubben sover sött i sin säng :)

Titta vad han hade med sig hem! Dåligt samvete eller internationella kvinnodagen, ingen vet, men gott var det ;)

Att väcka en gubbe...

Idag fick jag nog... Efter tjat varenda morgon om att Thias ska gå upp ur sängen tröttnade jag idag och lät honom ta eget ansvar att ta sig till jobbet! För att ni ska förstå varför jag fick nog ska jag berätta om våra morgonrutiner.

Jag brukar gå upp runt 5:40 och gå ner i badrummet och göra mig i ordning. Oftast hör jag att Anton vaknar medan jag är nere och då ringer jag upp till Thias för att väcka honom varpå han går in och hämtar Anton.
Idag vaknade Anton redan kl 4:45 så jag var och hämtade in honom till vår säng. Där låg jag och Anton vakna fram tills jag var tvungen att gå ner och göra mig i ordning. Då väckte jag Mathias för att han skulle hålla ett öga på Anton, gillar inte att han springer omkring häruppe själv när ingen är vaken!! Detta innebär alltså att jag har gett Mathias en hel extra timme att sova på!
Efter en stund på bottenvåningen hör jag Anton springa fram och tillbaka på övervåningen, men jag hör inte Mathias. Då ringer jag upp för att fråga och han påstår att han är vaken, men innan vi lägger på avslutar han med att säga "Vore bra om du kan skynda dig upp så jag kan få sova vidare".... *hmmm*

När jag väl kom upp igen och började fixa frukost får jag fortsätta att tjata på Mathias att han ska gå upp, men idag fick jag som sagt nog och lät honom ligga kvar! När jag och Anton gick till dagis strax efter kl 7 låg han fortfarande och snarkade i sängen! Jag fick senare höra att hans pappa ringt (precis som jag misstänkt) och väckt honom ca 7:10 och han fick då bråttom till jobbet!

När han senare under dagen ringde mig lät han lite ångerfull måste jag säga :)

Han har för övrigt varit hos kiropraktorn och han sa att det kändes ömt, men redan mycket bättre nu! Just nu är han med sin pappa i Ålem för att köpa en båtvagn! Gissar att han inte kommer hem innan Anton lagt sig ikväll!

Just nu myser jag och Anton under varsin filt i soffan till Meckar-Micke. Så fort ett avsnitt är slut ropar han "Micke micke" så jag antar att vi fortsätter titta på Meckar-Micke här idag ;)

tisdag 6 mars 2012

Min halte gubbe

Ikväll har min stora gubbe varit en sväng på sjukhuset! Inget allvarligt visade det sig som tur var, men lite krigsskadad är han allt :)

Han hade gått hela dagen på jobbet med ett bortdomnat ben och nu på kvällen började han hosta blod! Orolig sambo som man är tvingade jag honom att ringa sjukvårdsrådgivningen! De sa åt honom att det förmodligen inte är något, men han fick ändå en läkartid nu ikväll för att kolla upp det!

Det visade sig som sagt inte vara någon fara! Att han hostar blod beror helt enkelt på att han har hostat så mycket! Benet var ett resultat av (förmodligen) ett fellyft som har gjort att en disk i ryggen ligger lite fel! Då säger han att han visst råkade lyfta en maskin på jobbet imorse som väger 120 kg och det var efter det som benet började domna.... Smartskalle, när ska han börja ta hand om sig själv tro?!? Sen han kom hem har han gått och hängt på dörrarna i huset i hopp om att det ska hoppa rätt igen! Hoppas det löser sig snart!

Tro det eller ej, men jag ligger i sängen för att sova nu! Och jag har inte somnat i soffan en enda gång ikväll, rekord tror jag visst ;)

Förresten så bjuder jag på bilder på min lille älskling som åker bil på Ica Maxi i förra vecka :)

Natti Natti! 

söndag 4 mars 2012

Middag pågår

Vissa av oss är redan klara och har övergått till att leka bondgård vid bordet!

Vilken rolig dag...

Anton har cyklat (åkt cykel), kört maskiner på pappas jobb och varit i lekparken! Nu är vi på väg hem till mormor för att äta middag, kan inte bli bättre ;)