lördag 28 maj 2011

Nya fönster uppe

Idag har fyra fönster och en balkongdörr bytts ut mot de nya. Det gick mycket snabbare än jag trodde och blev jättesnyggt! Nu är det lite finlir kvar, som foder, fönsterbrädor och sen kommer en murare och ska laga putsen på utsidan också!! Får väl se när resten av fönstren kommer på plats, hoppas det blir snart, det är ju så spännande :D

För Anton har det också varit en spännande dag med en massa action i huset och en läskig långhårig snickare som smyger omkring här ;) Sen har mormor varit här hela eftermiddagen och även farmor kom på besök... Han har jättestolt hela eftermiddagen visat upp att han kan stå själv, sötkorven :)

Nu ska jag upp och fortsätta titta på GP't och äta kinamat (rester från igår)... Hoppas ni har en bra lördagskväll!

På övervåningen pågick ekorr-taxi...


och en trappa ner sattes det in fönster!


Nya fönstret

och det gamla... Skillnad va!? :)




 

Lite dragigt kanske... ;)

Kanske kan bli ett växthus av dessa??

Min duktiga gubbe :)


Även balkongdörren uppe byttes ut

med nyfiken publik :D

Utlovade bilder...

Jag lovade ju er lite bilder igår, så här kommer dom... :)


Tack snälla Jonas, Danne och bror
för hjälpen :)

Inne flyttades det saker också...



fredag 27 maj 2011

Fredagkväll med familjen...

Idag efter jobbet har vi hunnit med mycket... Vi var i simhallen med Anton, även Christian och Matilda var med, Christian stannade även på en snabbfika innan han åkte vidare hem. Sen kom en massa starka gubbar hit och hjälpte oss att bära in fönstren som har stått ute i trädgården i några veckor nu. Nu har vi istället hela hallen full av fönster :) Imorgon kommer snickaren och brorsan och ska hjälpa min gubbe sätta in fönstren inne i nybygget, spännande att se :)

Mormor kom även hon förbi, men inte för att bära fönster utan för att hon hade Anton-sug!! Snälla mor bjöd oss och Johan på Thai-Hoa hämtmat ikväll, mumma.. Johan har vi fortfarande inte blivit av med ;) Vi sitter just nu och letar tv och diskuterar vad vi behöver i vårt nya kök!! Det blir en spännande dag imorgon :)

Natti natti på er

Jag har en massa bilder på fönster-bärande gubbar men orkar inte hämta minneskortet just nu, får visa dom imorgon istället :)

onsdag 25 maj 2011

Usch och blä... :(

Så känner jag nu när jag precis suttit och betalt räkningar... Ekvationen föräldraledig och husägare går inte riktigt ihop, usch och blä... Längtar till hösten när vi båda jobbar igen!!

Det här är i alla fall en kille jag blir glad av att se :)



Han var mycket upptagen igår med att
möblera om...

...och meka med hojen... :)

Natti på er, lika bra att gå och lägga sig så man slipper tänka på att man är pank igen...

måndag 23 maj 2011

Antons första steg :)

Idag är en stor dag för idag tog Anton sina första steg :) Det skedde här alldeles nyss, för någon halvtimme sen när pappa kom hem från jobbet och vi satt på golvet och lekte med Anton. Tack och lov hade jag kameran framme och fick med allt :)










Han har i några dagar stått upp utan att hålla sig i och är jättestolt när vi berömmer honom för det, gullunge :) Får se nu hur lång tid det tar innan han springer runt här som en dåre ;)

söndag 22 maj 2011

Fiamys... :)

Söndagseftermiddagen spenderades först med oväntat mycket fikabesök och kardemummakaka. Både morsan och Kicki, Eva och svärmor och svärfar dök upp, blev inte mycket kvar av den kakan ;) Sen bestämde jag och Anton oss för att åka ut till Verkebäck och hälsa på Fia som var barn- och gubbledig i helgen! Min gubbe skulle ut och åka hoj! Nu har vi precis kommit hem och plutten sover gott nu. Han har lekt med en massa roliga leksaker och även ståtränat massor, han är jätteduktig på att stå själv utan att hålla sig i nu :)

Nu är gubben och hämtar pizza och sen blir det slapp i soffan resten av kvällen :)

Pics


Detta pågår just nu på övervåningen... :) Jag har flytt ner till kontoret för att rätta det sista på nationella proven i matte!




Och detta fixades med igår när Mathias kusin Andreas kom på besök!! Nu ska sandlådan bara fyllas med sand så är den klar att användas!

Sovmorgon :D

Sovmorgon fick jag idag, tack gubben :) Jag gick upp för någon halvtimme sen och nu ligger jag på balkongen och solar medan mina två grabbar ligger och sover, hihi!

Ska återvända till balkongen nu, men ville bara tala om att knytkalaset hos Beverly igår var toppen, maten var jättegod, sällskapet jättetrevligt och vi blev kvar ända till kl 1 på natten (i alla fall jag och Mathias, de andra gav upp tidigare).

Slänger in lite bilder här senare, tyvärr inga från knytkalaset men har andra bilder från igår!! Ha en skön söndag :)