lördag 4 december 2010

På väg...

Sitter på bussen nu! Strålande sol och fint vinterlandskap :) Jag fick stressa iväg till bussen tidigare, hann precis med, hade jag kommit en minut senare hade bussen åkt ifrån mig! Jag saknar redan båda mina gubbar, puss på er :)

Snart flyttdags!!

Tiden har bara sprungit iväg och redan nästa vecka flyttar vi in i huset :) På onsdag skriver vi på papper och på torsdagkväll går flyttlasset (så mycket vi hinner då iaf). Ska bli så skönt att flytta till hus och få lite mer ytor :)

Igår eftermiddag var vi (jag, Anton och Mathias) uppe på barnavdelningen och fick kika på lille Vilgot genom rutan, han var så liten och så söt... Han och Anton kommer nog busa ihop när de blir äldre :D

Nu ska jag äta frukost här, har kört några tvättmaskiner nu på morgonen och sen tar jag bussen upp till Norrköping för lite julshopping med Jessika. Jag kommer inte hem förrän imorgon, så det blir min första natt utan Plutten :( Lite blandade känslor, jag kommer sakna honom som tusan, men samtidigt ska det bli skönt att få sova en hel natt för första gången på över 8 månader...

Bäst att slänga i sig frukosten nu innan Plutten vaknar igen :)

Trevlig lördag på er!

torsdag 2 december 2010

Ett sista inlägg för kvällen

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig, men först vill jag bara visa några bilder på när Skrutten äter smörgås. Oftast går det jättebra men häromdagen var tydligen ingen smörgåsdag...





onsdag 1 december 2010

Jag såg solen idag...

Idag var solen framme, jättehärligt... Så jag och Anton gav oss ut på promenad efter lunch. Han var trött som tusan och då får man skynda sig att klä på honom och få ner honom i vagnen, för det skriks en hel del kan jag lova ;) Men till slut så kom vi iväg, hann bara gå 2 meter så sov han. Vi hamnade hos Kalle och Inga-Britt och blev bjudna på lite fika... Mycket trevligt :) Kallt som tusan var det idag men Skrutten frös inte det minsta i sin nya mössa som mormor köpt åt honom :)



Ullared i måndags var toppen, lite stressigt bara. Bussen skulle åka hemåt kl 16, vid 15:15 ställde vi oss i en kö där det bara var ca 5 personer framför oss. Det är ju lugnt tänkte vi, men icke då... Långsammare kassörska får man leta efter. Vet inte hur många gånger vi funderade på att byta kö, men aldrig gjorde det. 16:05 var allt nedpackat och vi sprang som två tokar mot bussen med fulla kundvagnar. Gissa vilka som fick sitta och skämmas på vägen hem ;) Men de flesta julklappar är i alla fall inhandlade, skönt...

Solen kikade fram när vi var på väg till Ullared!

Bra väglag och mycket mindre snö än hemma!

Dessutom vann jag på busslotteriet, som vanligt ;)

Sen var det dags att börja shoppa, bäst att hålla koll
på sin vagn...


Nu idag kom jag äntligen iväg till gymmet. Gubben skottade fram båda våra bilar och Anton hängde med mormor. Sen blev det Corner-mat och tv-häng :)

Imorgon ska det bli snöstorm, och vi som måste ge oss ut och gå till bvc.... :( Men skam den som ger sig, fram ska vi på något sätt!!

Kram o natti nu ska jag gå och kolla till min pussgurka och sen sova!



BTW, varje morgon sen någon vecka tillbaka vaknar jag av att någon kikar på mig över kanten på spjälsängen. Han har börjat ta sig upp på alla fyra när han ligger på mage och kikar på mig. Sen garvar han för han tycker tydligen det är skitkul, sötnöt :) Oftast kan han dock inte hålla balansen på alla fyra så han tippar över och blir förbannad, men snart kanske... :)


söndag 28 november 2010

Ullared imorgon

Handväskan är packad, bekväma skor framställda, matsäcken framställd, Antons kläder framlagda till barnvakten, Antons mat framställd på köksbänken (också det till barnvakten), pengar finns på kontot... Allt klart för shopping imorgon :D Anton, han får hänga med farmor hela dagen, tror han kommer trivas :)

Nu blir det sängen, jag måste ju iväg hemifrån kl 4:30 imorgon bitti (inatt)... Imorgon kommer jag inte få se Anton på hela dagen, han sover förmodligen när jag åker och har förmodligen gått och lagt sig för kvällen när jag kommer hem :( Stackarn på tisdag, då kommer mamma ta igen alla kramar hon missat under måndagen ;)

Natti på er!

Snöstorm

Idag är det inget mysigt väder, om jag kunde undvika skulle jag inte gå ut idag... Men vi ska försöka ta oss iväg till babysim i eftermiddag!!

Just nu är gubben ute på vägarna och kör, jag gillar det inte, men han en ju så snäll och ställer upp för sina vänner jämt. Enligt rapport har han precis kommit fram till Linköping där han ska hämta upp Bambam och köra hem honom till Västervik. Jag och Anton går här hemma och väntar på honom!! Han var även ute och körde inatt. Han hade sedan tidigare lovat Berg att hämta honom från en fest i Oskarshamn, då visste han ju inte att det skulle bli snöstorm just denna helg :( Han åkte härifrån vid midnatt och var inte hemma igen förrän 3:30. Det hade varit nästan ingen sikt alls och han hade kört i 40 km/h hela vägen... Så inatt har varken jag eller gubben sovit mycket. Till och med Anton låg vaken mellan 1:30 och 3, undrar om han också väntade på pappa :)

Så här såg det ut utanför fönstret när jag klev upp idag:












Och sa här ser det ut inomhus hos oss: