tisdag 14 maj 2013

Funderingar



Stella tar sig ett lut och ligger och filosoferar, undrar vad hon tänker på!?

Godmorgon på er!

En regnig tisdagmorgon och jag fick en liten sovmorgon, tack ungar som inte väckte mig förrän kl 7 :)

Nu ska vi äta lite frukost och sen bär det av mot stan för att leta sommarskor till Anton. Det känns lite onödigt i det här vädret, men det vänder ju snart igen :)

Bäst att sätta fart här nu, vi hörs!

söndag 12 maj 2013

En smygtitt


Hej på er!

Det har varit dåligt med uppdateringar i helgen, men det har ju varit så fantastiskt fint väder så vem vill sitta inne och blogga då :)

Vi har hunnit med en hel del i helgen. Jag har hunnit fotografera Johan och Frida (deras julklapp), Mathias har börjat slipa ytterdörren, vi har storhandlat, träffat familjen, varit ute och busat, fikat och ätit lunch. Ja, vi har helt enkelt haft fullt upp med att göra sånt som vi gillar (förrutom kanske slipning av dörren då). 

Jag håller nu på att titta igenom bilderna som jag tog på min kära bror och svägerska i lördags och jag tänkte ge er ett litet smakprov! Resten av bilderna ska de själva få sedan när de är färdigredigerade. 

Just nu sover en av ungarna, den andra är på god väg (jag sitter och lyssnar efter ljud inifrån spjälsängen just nu) och Thias är iväg och får en välbehövlig massage. Antar att det är jag, tv:n och en kopp te kvar då!?

Hur har er helg varit? Vad har ni gjort? Berätta :)