lördag 7 april 2012

Bildregn från dagen!

Påskafton har som jag nämnde spenderats hos mor med god påskmat, gott fika och gott godis... Och alldeles för mycket av allting ;) Här kommer lite bilder från dagen!

Kvällen har vi spenderat i soffan med bakad potatis och skinkröra, julmust och film! Nu är det hög tid för tröttisen att säga godnatt :)

Vi umgås...

Vi har precis ätit god påskmiddag och nu umgås vi, ser vi vad trevligt vi har?! ;)

Pizzabullar

Denna snöiga morgon och förmiddag har jag passat på att baka pizzabullar! Jag hoppas Anton gillar dem, i så fall blir det ett bra mellanmål :) Just nu ligger han och sover!

Jag har provsmakat och de blev godkända! Receptet hittade jag på här!

Påskväder?!

Idag fick vi sovmorgon, Anton väckte oss precis nyss (till skillnad från en vanlig morgon när han vaknar ca 5-5:30). Tack gubben :)

Idag vaknar vi till ett snöoväder, fyy var är det härliga vårvädret?? Men Anton blir nog glad när han får åka pulka igen :)

Nähä, bäst att starta upp denna påskafton!

fredag 6 april 2012

Latmansmiddag :)

Ikväll orkade vi inte fixa mat och samtidigt var jag så fruktansvärt sugen på grillade mackor! Så vi tog fram smörgåsgrillen som inte har använts på flera år och resultatet blev såå gott :)

Sen åkte det fram lite godis, men jag hann inte äta mycket mer än fem bitar innan magen sa emot och sen har jag mått illa resten av kvällen :( sedan jag blev gravid har jag blivit jättekänslig mot sötsaker, bra på ett sätt antar jag men tråkigt med illamåendet...

Nu har jag krupit ner i sängen i hopp om att kunna sova bort min oroliga mage! Imorgon blir det mysig påskmiddag hos morsan, Johan och Frida kommer också :) Natti natti!

onsdag 4 april 2012

Nya skor och andra nyheter

Idag har jag invigt min julklapp från gubben, nämligen ett par rosa och fina Reebok Easytone! Det kändes faktiskt lite extra i benen när man gick med dom, de har rundad sula så det blir jobbigare att gå med dom än med ett par andra skor!

Nu ska jag bli bättre på att vara ute och gå för nu gäller det att hålla vikten så bra det går! Det är nämligen så att Anton ska bli storebror i oktober :) Den 9:e för att vara mer exakt! Idag är jag med andra ord i vecka 13+0 :) Hittills har jag mått väldigt illa och har varit extremt trött, men tack och lov börjar det vända nu :)

Nu har jag precis tagit en dusch och ska krypa ner i soffan och kolla på tv! Ha en bra kväll alla :)

tisdag 3 april 2012

Onepiece-grabbarna

Idag har mina grabbar en mysdag hemma i sina one-piece! Vi fick hämta Anton lite tidigare från dagis igår för han hade lite feber (38,2). Han har inte haft någon feber sedan dess, men eftersom Mathias känner sig lite hängig idag så stannar dom hemma och tar en mysdag :)

Jag ska strax iväg till jobbet som vanligt, men skönt att slippa dagislämningen idag :)

Ha en bra dag alla!