fredag 14 januari 2011

Middag med mammor :)

Jobbet idag gick bra, tyvärr var det bara tre elever där :( Satt kvar en stund efter och planerade inför nästa vecka och snackade skit med Linn :)

Tidigare idag fick vi en spontan idé, att bjuda in våra föräldrar på middag. Sagt och gjort, jag åkte och handlade efter jobbet och föräldrarna (eller mödrarna) anlände för att busa med Anton. Även brodern lyckades lukta sig till maten och dök upp som en brev på posten :) Anton stormtrivdes när han fick vara i centrum och jag och gubben kunde fixa med maten i lugn och ro... Toppen :)

Nu är jag apmätt efter kycklinggryta med klyftpotatis och blåbärskaka med vaniljsås till efterrätt. Lagom när middagsgästerna skulle gå hem vaknade Anton och var otröstlig. Han var riktigt snorig och håller nog på att få tillbaka förkylningen igen (just som den håller på att gå över) :( Vi gav honom lite välling, sen fick han sitta med mig i soffan en stund så han lugnade ner sig. Det funkade och nu sover han igen (peppar peppar). Jag ska nog gå upp och läsa lite i min bok (sista boken i Twilight-serien) för gubben har fått igång Internet på sin dator och spelar nu poker, med andra ord så går tv-tittande bort...

Imorgon tar vi nog en slödag. Kanske skulle ta och plocka ner adventsstjärnorna och se om jag lyckas hitta lampor att ersätta dom med... På söndag däremot är det fullt upp. Vi ska till simhallen på morgonen med Anton och kusinerna ska också med. Sen spenderas eftermiddagen i Gunnebo, ska nog testa att göra hand- och fotavtryck på Anton nu när jag har Bettan till hjälp. Sen på kvällen följer jag med Bettan på Pilates på Träningsvärk1. Ska bli kul att testa!!

Ska gå en trappa upp nu och pussa på min gubbe :)

Träningsvärk och jobb-dag

Idag är en ny jobbdag... Jag sitter just nu och ska fixa en planering för Matematik A-kursen, sen har jag lektion kl 12-13. Blir nog kvar en stund efter för att förbereda för nästa vecka, men kommer nog hem i skaplig tid till mina älsklingar i alla fall :)

I går var jag och tränade Step på Träningsvärk1 och idag har jag grymt ont överallt. De har prova-på vecka denna vecka och alla pass är gratis. Det var grymt jobbigt och det märks att det var över 6 år sedan jag tränade något pass, jag blev trött på ett helt annat sätt än vid styrketräningen. Efter detta pass har jag bestämt mig för att byta gym till Tjust Rehab, man jag avvaktar nog och ser om jag får något nytt jobb. Har jag tur så kan man få friskvårdsbidrag tänker jag :)

Nu ramlade det visst ner tvätt från övervåningen, bäst jag går och sätter igång en maskin. Lätt att få något jobb gjort hemifrån... not.... :D

tisdag 11 januari 2011

Första jobb-dagen avklarad!

och nu ska jag bege mig ner på stan några ärenden, sen hem till min älskade lilla Plutt (och stora också för den delen ;))... Har saknat dom så mycket... Puss på er <3

måndag 10 januari 2011

kvällen före...

och jag håller på att packa ner dator och böcker i väskan för att inte glömma något imorgon. Efter jag pratade med Linn idag känns det mycket bättre inför jobb-premiären imorgon. Hon såg fram emot att jag ska börja jobba igen och har saknat mig :) Blir en mjukstart, imorgon har jag bara en lektion (kl 12:40-14:00) och på fredag 12-13, sen sitter jag nog kvar och planerar lite tror jag... Men som sagt, skönt med en mjukstart :)

söndag 9 januari 2011

jobb jobb jobb :(

Jag sitter och jobbar lite nu och känner att jag äntligen börjar få struktur på Information och layout-kursen. Nu måste jag bara kopiera och fixa en massa i veckan när jag är på skolan... Undrar om jag ska fortsätta med Matematik A?!

På tisdag är det dags, tur att det är en mjukstart med bara två lektioner denna veckan!!
Imorgon kommer förresten någon från Moore (köksbutiken) hit och ska titta på köket. Hoppas hon har bra idéer för just nu har vi lite stiltje på idé-fronten...

helgen som varit

Helgen har passerat väldigt snabbt som vanligt. I torsdags var vi som sagt hos Mathias farmor och åt smörgåstårta.



 
Fredag jobbade gubben som vanligt och på kvällen blev det soffhäng som vanligt. Lördagen hade vi fikabesök av Kenneth, Anneli och Max, sen blev det en premiärtur i nya pulkan för Anton. På kvällen fick vi även en leverans från IKEA, svärmor och svärfar hade varit i Linköping igår. Bland annat fick Anton en gå-vagn och vi hade bland annat beställt hurtsar till kontoret, nu ska vi bara fixa en lång bänkskiva som skrivbord!


Idag, söndag, har vi städat och byggt hurtsar. Sen hade vi även idag fikabesök, denna gången av Eva och Putte, Malin och Macke med barn och Maria och Thomas med barn. Full rulle med andra ord. Jag fick även hjälp med att bli av med pepparkakshuset, det fanns några aspiranter på det :)






Sen kom även bror förbi och skulle låna ett modem. Han matade barn, hjälpte till att sätta upp en spegel i hallen och rev ner antennkabel. Han och gubben kunde inte hålla sig längre utan de började småfixa i vårt blivande kök. De skruvade även bort tröskeln och försökte ta reda på vad som fanns under hallgolvet. Det verkar tyvärr inte vara nåt att använda, så vi får lägga in något nytt istället. Men förutom golvet tycker jag om hallen som den ser ut nu :)

Morfars tavla får tills vidare vara i hallen :)