lördag 8 oktober 2011

Stans finaste pizzeria?!


Gillar namnet på pizzerian, måste vara ett riktigt flott ställe ;)

Nu har vi landat på hotellet igen och kollar på Lucky number Slevin på tv, men det känns som jag kommer krypa ner i sängen och somna snart! Vi har haft en toppendag och imorgon blir det ytterligare en hotellfrukost och se ska vi till Marinmuséet och titta lite på staden innan vi åker hemåt till Plutten!!
Natti natti!

Matkoma


Supergod mat och nu är vi mätta igen! Särskilt gubben som tog en dubbel hamburgare ;) Jag lyckades till och med få ner en smarrig glass med chokladsås och grädde :)


Ser ni matkomat som har infunnit sig ;)

På väg till middag


Vi har nu vilat upp oss på hotellet en stund och är på väg ut för att äta middag! Tänk om man kunde ha det så här jämt :) För en stund sen spöregnade det, men nu har det slutat och det ser ut att bli en fin kväll!!

Ikväll äter vi middag på sportbaren Stars and stripes!

Lyckad shoppingdag :)

 
Är det detta som kallas en lyckad shoppingdag?! ;) Gubben har varit med på stan hela dagen och han är fortfarande glad, tack älskling :)

Shoppingpaus igen :)


Här hamnade vi visst nu ;) På en sportsbar! Efter att ha kollat på deras meny bestämde vi oss för att gå tillbaka hit ikväll och äta middag! Vi tänkte först äta på denna fina restaurang (som alla vi pratat med här rekommenderat), men vi kände att vi var mer sugna på grillmeny :)


Fikapaus


Vi tar en paus i shoppandet och fikar på Waynes coffee :)
Gott med varm choklad och blåbärs- och vaniljcheesecake!!

Det går ingen nöd på oss :)


Vi har hittat ner till frukostbuffén och är nu mätta och glada.
Dags att rulla vidare för en shoppingrunda på stan!!

fredag 7 oktober 2011

Notan



Lite annorlunda sätt att få in notan på ;)

Naminam


Fläskfiléplankan var inte fel alls :)

Middagsdags



Vi har hamnat på Michelangelos och ska äta middag, vi hoppas att vi har träffat rätt och får in riktigt god mat nu :)

Uppdatering: Maten var toppengod och det var nog den godaste fläskfiléplanka jag någonsin har ätit :) Rekommenderas starkt om ni är i Karlskrona nån gång!!

Inte helt fel... :)

Hotellet är jättefint och fräscht, det är nybyggt för bara ett år sedan. Vi fick ett rum på andra våningen med havsutsikt :) Nu slappar vi en stund, sen blir det dusch och middag på stan... Härligt att vara barnlediga, men jag saknar honom som tusan... :) Har dock fått rapport om att han har det bra hos farmor och farfar med sin nya traktor och grävmaskin som farfar varit och köpt :)



Inte helt fel utsikt :)

och det första gubben gör är att
slå på tvn...

Vi är framme :)

Och det vi har sett av Karlskrona hittills är jättefint :)




På väg...


Nu är vi på väg, äntligen :) Tyvärr sov Plutten fortfarande på dagis, så jag fick inte träffa honom innan vi åkte :( Jag kommer sakna honom som tusan, men det ska bli så skönt att komma iväg en stund :)

Min älskling :)


Den här killen kommer jag sakna massor i helgen!!
Nu håller vi på att göra oss i ordning för dagis :)

torsdag 6 oktober 2011

Färdigpackad :)

Dagen har bestått av jobb, kram och mys med min lille Plutt och packning! Nu är vi i princip färdigpackade och imorgon efter lunch hämtar vi Plutten på dagis tillsammans med farmor och när vi pussat färdigt på honom beger vi oss mot Karlskrona :) Det ska bli så himla skönt att komma iväg men jag kommer sakna Anton som tusan... :)
Anton kommer spendera helgen först hos farmor och farfar och på lördag åker han vidare till mormor och sover där en natt också!

Nu har vi soffhäng här och det känns som det blir sängen tidigt ikväll!!

Skickat från min iPhone

tisdag 4 oktober 2011

Min kväll

Det här är vad jag har sysslat med ikväll, kanelbullens dag och allt (trots att det råkade bli vaniljbullar med kardemumma) ;)





Stor kille


Stor kille klarar sig själv ;)

Kanelbullens dag :)


Grattis på kanelbullens dag ;)
Här funderar jag på att baka lite ikväll, kanske ska sticka iväg och handla ingredienser! I helgen hinns det ju inte med för då sticker vi till Karlskrona, längtar :)

Äppelstund


Mys i trädgården har vi nu :)

Äntligen


Äntligen har vi hämtat vår skatt på dagis! Mamma har saknat honom hela dagen :)

Sovmorgon


Mina två tröttisar tog sovmorgon idag och vaknade nyss :)

måndag 3 oktober 2011

Kalas


Idag var en lång dag på jobbet igen som vanligt på måndagar! Styrelsen presenterade budgeten, vi pratade hemsidor och Anqi meddelade att hon tyvärr ska sluta på skolan :(

Efter jobbet åkte vi raka vägen hem till Johan och Frida för att fira Fridas födelsedag! Trevligt sällskap och gått fika, då kan det liksom inte gå fel... ;) På bilden ser ni mina grabbar på väg till kalaset :)

Nu har jag krupit ner i sängen och ska sova efter att ha slumrat till en stund i soffan! Gubben ligger fortfarande kvar på soffan, som vanligt omöjlig att få liv i ;)

Natti natti på er!

söndag 2 oktober 2011

Fruktstund


Här pågår fruktstund samtidigt som det tittas på Djungeldjuret Hugo på tv :)

Söndagsfrukost


Idag har vi en utvilad mamma här som har fått sovmorgon :) Här är en bild från några timmar sen när vi åt en sen frukost! Just nu är Thias ute och kör ved, jag tvättar och plockar inomhus och Anton river fram allting på golvet ;) En vanlig söndag helt enkelt!! :)