lördag 11 augusti 2012

Trädgårdsfix och bröllop

Idag har Thias satt upp ett staket ute i trädgården, så nu är vilden helt inspärrad ;) Anton själv hjälpte till till en början, men sen blev han hämtad av Berg och kusinerna! Han ska nämligen sova över ute på ön inatt eftersom vi ska på Micke och Johannas bröllop!

Jag borde verkligen börja göra mig iordning nu, men dagens yrsel- och illamåendeanfall har precis drabbat mig, så just nu ligger jag utslagen i soffan :( Ska försöka få i mig något att äta nu och sen har jag bråttom!!

torsdag 9 augusti 2012

Panelen färdig!

Man blir glad när man möts av den här synen när man kommer hem från jobbet :) 

Idag är Jonas här och mäter för att sätta hängrännor och plåtar! Jonas är förövrigt Antons nya buskompis :)




onsdag 8 augusti 2012

På god väg :)

När jag kom hem från jobbet möttes jag av denna syn...

Mycket trevligt och jag är helnöjd med våra val och med Kim och Tonys insats :) Imorgon kommer de för att göra klart det sista. Tyvärr blev de lite sinkade idag när de hittade myror innanför fasaden! Anticimex var här och åtgärdade problemet. Tydligen var virket runt ytterdörren lite murket, så det var tur att vi bestämde oss för att byta panelen i år! Nu är det i alla fall utbytt och fasaden kommer se mera "hel" ut :)

Nu har vi landat i soffan för kvällen och har precis kollat på handbollen!

Byggdag!

Imorse när jag och Anton skulle iväg till dagis och jobb hade Kim och Tony redan börjat jobba hemma hos oss! Det sista fönstret ska in och ny panel ska upp på utbyggnaden! Det blir spännande att se hur det ser ut när vi kommer hem idag :)

tisdag 7 augusti 2012

Förberedelser

Just nu är Mathias ute och river bort panelen på utbyggnaden. Imorgon kommer Byggab för att sätta dit den nya :) Har jag förresten sagt att jag har en duktig gubbe som ligger i för att ge sin familj ett fint hus :)

Anton har hängt med kusinerna, faster och Berg i eftermiddag. De hämtade honom på dagis, sen har de åkt turisttåget och varit på McDonalds! Kul eftermiddag tyckte han :)

Nu slappar vi i soffan och tittar på ett av Antons favoritprogram Rorri Racerbil. Det regnar ute så vi har det mysigt här inne :)

söndag 5 augusti 2012

Morgondans

Lite morgondans är ju aldrig fel ;)


Den oändliga historien om golvet...

I fredags lade Mathias på ett lack på parkettgolvet som enligt golvkillen skulle göra golvet en aning vitare, men framförallt skapa en slitstark yta! Jag gissar att han tänkte "det här är det sista jag gör med golvet, sen är det klart" när han låg där och lackade! Sen åkte vi ju ut till stugan och sov över eftersom lukten var så stark!

Igår när vi kom hem förväntade vi oss att se ett golv där lacket flytit ut och var mindre vitt än det var när han precis lagt på det! Ett golv som såg snyggt, jämnt och färdigt ut och som sen bara skulle torka en dag eller två till innan vi kunde gå på det! Det blev inte riktigt så :( När vi kom hem såg golvet exakt likadant ut som när vi åkte! Lika vitt (för vitt) och lika ojämnt som det var då!!! Mathias ringde golvkillen som kom förbi och tittade! Han sa att det aldrig hänt tidigare och han kunde inte förstå varför! Han bad om ursäkt för allt krångel det orsakat oss! Så nu står vi här igen och bara väntar, vi väntar på att han ska höra tillbaka från tillverkarna av lacket och sen får vi se hur vi gör för att lösa det... Undrar just om vi får något färdigt golv nån gång och när i så fall!!

Så här såg det i alla fall ut när vi kom hem igår :(


Här har vi varit uppe någon timme redan och ska äta lite frukost nu, sen blir det förmiddagsfika hos Eva och Putte. Vi ska titta på deras nya fasad som de har låtit putsa om :)

Btw, så här låg Anton i vår säng imorse ;)