söndag 5 augusti 2012

Den oändliga historien om golvet...

I fredags lade Mathias på ett lack på parkettgolvet som enligt golvkillen skulle göra golvet en aning vitare, men framförallt skapa en slitstark yta! Jag gissar att han tänkte "det här är det sista jag gör med golvet, sen är det klart" när han låg där och lackade! Sen åkte vi ju ut till stugan och sov över eftersom lukten var så stark!

Igår när vi kom hem förväntade vi oss att se ett golv där lacket flytit ut och var mindre vitt än det var när han precis lagt på det! Ett golv som såg snyggt, jämnt och färdigt ut och som sen bara skulle torka en dag eller två till innan vi kunde gå på det! Det blev inte riktigt så :( När vi kom hem såg golvet exakt likadant ut som när vi åkte! Lika vitt (för vitt) och lika ojämnt som det var då!!! Mathias ringde golvkillen som kom förbi och tittade! Han sa att det aldrig hänt tidigare och han kunde inte förstå varför! Han bad om ursäkt för allt krångel det orsakat oss! Så nu står vi här igen och bara väntar, vi väntar på att han ska höra tillbaka från tillverkarna av lacket och sen får vi se hur vi gör för att lösa det... Undrar just om vi får något färdigt golv nån gång och när i så fall!!

Så här såg det i alla fall ut när vi kom hem igår :(


Här har vi varit uppe någon timme redan och ska äta lite frukost nu, sen blir det förmiddagsfika hos Eva och Putte. Vi ska titta på deras nya fasad som de har låtit putsa om :)

Btw, så här låg Anton i vår säng imorse ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar