lördag 26 oktober 2013

Mitt nya inköp

Den här snyggingen beställde jag igår så nu är det bara att vänta. Tyvärr var det några veckors leveranstid, men den som väntar på något gott... ;) Hoppas bara min nuvarande telefon vill hålla sig vid liv så länge!


 Just nu sitter vi i bilen på väg till Hovmantorp för att köpa inredning till vårt badrum. Jag hoppas att allt flyter på smidigt och att vi hittar det vi ska. Dessutom hoppas vi hinna med ett besök till Ikea Älmhult för att köpa resten av badrumsinredningen. Bland annat några lampor som var slut på i princip alla andra Ikea-varuhus.

Vad gör ni en lördag som denna?




fredag 25 oktober 2013

Badrumsfunderingar

Imorgon åker barnen till farmor och farfar och vi åker ner till Hovmantorp och till en badrumsbutik som ligger där. Nu ska nämligen allting till badrummet inhandlas. Badkar, duschslang, blandare, handfat, toalett, you name it!

Det enda jag vet med säkerhet att vi ska ha detta badkar från Westerbergs:


Sedan blir det ovanpåliggande handfat (Mathias ska gjuta en betongskiva som vi ska ha ovanpå dessa kommoder) och en takdusch av något slag. Men det kommer bli många beslut på kort tid imorgon. Bäst jag förbereder mig genom att kolla igenom deras hemsida så jag har en idé om vad jag vill ha!

Har ni några tips och råd till mig? Vad är bra? Vad ska jag absolut inte välja?

En ny telefon kanske??

God förmiddag!

En härlig, solig fredag idag och här blir det pannkakslunch alldeles strax (som det brukar bli på fredagar när Anton är hemma från dagis).

Dessutom har en ny iPhone släppts inatt och eftersom min gamla 4:a håller på att ge upp så blir det nog att uppgradera sig lite!


 
 Vilken tycker ni är snyggast?

Nu hör jag en trött och hungrig tjej här, dags att börja med lunch med andra ord :)

tisdag 22 oktober 2013

Slut på lugnet

Godförmiddag!


Här har vi en regnig och tråkig tisdag och vi har precis lämnat Anton på dagis. Stella sover i vagnen efter en vaken-natt och min gubbe är uppe på bygget och jobbat. Nu börjar det kännas bekant igen, jag tyckte det var lite tyst igår ;) Jag tror att han håller på att fräsa spår för golvvärmen idag, tråkjobb, men det måste ju göras!

Själv ska jag ta tag i min att-göra-lista idag, bäst att passa på när Stella-Bella sover!

Har ni förresten sett att min lilla tjej är med i tidningen idag? Här kan ni se webbannonsen ifall ni har missat det! Bättre sent än aldrig :)

måndag 21 oktober 2013

Hur man firar en födelsedag

Hej hej!

Här är det något som inte är som vanligt idag! Det är tyst i huset, inga hantverkare, inget bankande och ingen gubbe hemma. Hantverkarna är på andra jobb ett tag nu och min gubbe har gått till jobbet för att vila upp sig ;) Men han kommer vara hemma lite senare i veckan, då kommer elektrikern och dessutom har han en massa grejer att göra innan snickarna kommer tillbaka igen (förmodligen nästa vecka).

Nu har jag hunnit kolla igenom korten på min kamera och tänkte visa er ett urval här! Jag tror Stella är mer än nöjd med sin dag, det är i alla fall jag. Tack alla som var här och gratulerade min lilla tjej och tack för alla fina presenter!


 
   
 
  

Nu sover ungarna och jag ska lägga mig i soffan och vila en stund med en tidning!
Hoppas ni får en bra måndag!

söndag 20 oktober 2013

En 1-årings dag...

Hur firar man sin första födelsedag på ett bättre sätt än att öppna paket och bli skjutsad av storebror som den prinsessa man är?! Jag kan inte tänka mig något bättre sätt i alla fall, och det tror jag inte Stella kan heller för det är precis så hon har spenderat dagen.




Och sedan såklart träffat hela släkten, ätit tårta, lekt med ballonger och busat med kusinerna. Men de bilderna får ni se imorgon för nu väntar lite hämtmat på mig framför tvn!

Till min stora tjej


Ett stort grattis Stella!

 Idag firar min lilla/stora tjej sin första födelsedag och inga kunde vara stoltare föräldrar än vi. Nu undrar jag bara vart hela detta första år tog vägen!?

Hon har firats av familjen nu på morgonen med några paket och senare idag kommer våra familjer för lite kalasande på tårta och pussande på födelsedagstjejen. 

Och håll i er nu för nu kommer det en hel massa bilder på vår lilla solstråle från hennes första år. Hoppas ni inte tröttnar, det gör i alla fall aldrig jag ;)