lördag 18 juni 2011

Min duktiga gubbe

har legat i idag... Inte nog med att han har hunnit byta de två sista fönstren på övervåningen, han har dessutom gjutit upp grunden till kaminen och städat och fixat undan en massa skräp... Han är bäst :)

Här är kaminen just nu...

och så här ska det bli :)



Bergar'n hjäpte till idag!

och som vanligt nyfikna åskådare!

Lite skillnad!


Det är bra med barnvakt...

ibland ;)





Min lille kille har också varit duktig idag,
han har fixat och trixat inomhus!!

Passade på att gå en runda i trädgården och inspektera...

Blir nog många äpplen på våra träd :)

och dessa stackars rosor måste jag
ha gjort något rätt med i våras när
jag klippte dom :D

Sista dagen på Östra Akademin

Igår var ju min (och allas) sista dag på Östra Akademin och det var lite blandade känslor. Lite sorgligt att inte få träffa kollegorna och eleverna på samma sätt längre, men mest kände jag mig faktiskt lättad. Det var dags att gå vidare nu, jag är klar med skolan och känner mig redo för nya utmaningar!

Studentdagen på Östra var trevlig och lunchen god. Eleverna hade samlat ihop pengar för att köpa blommor till oss lärare, mina söta gulliga elever

Dessa söta rosor hade eleverna köpt :)

Även Svante kom ihåg att köpa blomma
den här gången ;)

Morbror-bus

Hittade lite bilder från onsdagen när Anton och morbror busade :) Morbror som numera har väldigt mycket fritid sedan Joeng har gått i konkurs och just nu är han förresten på motorcykel-träff på Gotland :)

Kudd-hörnan is da shit :)


Samtidigt dök skorstensgubbarna upp och påbörjade kamin-montering!


Check

Linns dator fixad, check
Rensa framför köksfönstret, halvcheck
Bottenplattan till kaminen gjuten, check

Som ni ser är vi en bra bit på väg, nu hoppas vi bara att snickaren dyker upp här framåt kvällen :)

Fix och trix lördag :)

Idag har både jag och Mathias lite att pyssla med! Jag ska formatera om Linns dator och sen måste rensa undan framför köksfönstret för förhoppningsvis kommer snickaren idag för att sätta i de sista två fönstren. Sen borde jag nog börja fylla i blanketten till a-kassan och säkert behöver jag fylla i något på arbetsförmedlingens hemsida innan jag går dit och anmäler mig på måndag!! Mathias ska även gjuta bottenplattan till kaminen idag! Med andra ord en fix- och trixdag :)

fredag 17 juni 2011

Good shit :)

Här händer det bra grejer, jag är väldigt hoppfull... Om vad? Det avvaktar jag med att berätta om tills allt är klart!!

Måste sticka till Unnis studentskiva nu!!
Kram på er :)

Anton 14 månader

Idag blir min lille skrutt hela 14 månader!! Kan inte fatta att tiden gått så snabbt...



Kanske är på tiden med en liten Anton-uppdatering nu!? Han har nu precis i dagarna börjat gå mer och mer utan att hålla sig i och han tycker att det är jätteroligt! Förutom att gå är favoritsysslan på dagarna att möblera om i huset. Prata är han också bra på, tror nog att han är mammas pojke ;) Han pratar hela tiden, från han vaknar på morgonen tills han går och lägger sig på kvällen. Men tro inte att vi förstår särskilt mycket av vad han säger!! De ord han kan säga (som vi förstår) är mamma, pappa, mjau, titta, hej, sen har jag säkert glömt något (hjälp mig nu mormor och farmor) :) För någon månad sen hade en period när han var rädd för andra människor och det var bara mamma och pappa som dög, tack och lov är den perioden över nu och han pratar glatt med alla som kommer och hälsar på. När vi åker vagn funkar det inte längre att sova (som han alltid gjorde förrut), nej nu ska han sitta och titta på allt som vi passerar. Helst ska han peka och prata också :)

Tja, vad mer?? Det verkar som han övergår mer och mer till att sova en gång om dagen istället för två som det varit hittills! Vad har jag glömt mer?? Kommer inte på något nu i alla fall! Men en sak är säker, han är mammas lille älskling

onsdag 15 juni 2011

Äntligen bilder :)

 Här kommer lite bilder från min datorlösa helg :)



Soffan fick vi passa på att ta ut
genom fönstret!


Nyfiken...

och nyfiken igen :)



Vem kunde tro att den här stackars tomatplantan som jag
trodde var död kunde se ut så här :)

Tror detta är mammas pojke ;)

Någon gillar sin kuddhörna!!

Fortfarande på jobbet

Det tog visst längre tid än jag trodde och jag är fortfarande på jobbet! Nu ska jag bara hjälpa Linn med betygsdokumenten och sen bär det hemåt mot mina grabbar :)

Kamin-fix

Idag är en spännande dag för just nu är kamin-killarna hemma hos oss och ska börja installera vår fina kamin! Det kommer nog inte vara klart idag men förhoppningsvis denna veckan. Så här kommer den se ut när den är klar :)


Just nu sitter jag på jobbet och ska skriva omdömen och fixa lite avslutande grejer! Det borde inte ta så lång tid!!
Bäst att sätta igång :)

tisdag 14 juni 2011

Anton - En mästare på att gå :)

Anton har fått kläm på det här med att gå nu! För varje dag som går tar han några fler steg på egen hand. Idag reste han sig själv utan att hålla sig i och gick flera steg! Mamma är så stolt över honom :)

Jobbfunderingar igen

Jag fick ett telefonsamtal i morse där jag blev erbjuden ytterligare en möjlighet i höst! Inte riktigt vad jag hade tänkt mig, men det tåls att tänka på! Verkar inte som om jag behöver oroa mig för att vara sysslolös i höst i alla fall :)

Annars så har jag och Anton en lugn dag med mys och gå-träning idag :)

måndag 13 juni 2011

Leverans från Nordpeis

Idag levererade DHL ett paket från Nordpeis som står i vår trädgård just nu! Det är vår kamin, jag hoppas att den installeras nu i veckan... :)


En mysig efter middag på stan...

Det är precis vad jag och Anton har haft! Vi mötte upp Tessan och Kevin och käkade glass. Sen har vi även inhandlat en studentpresent till Unni! Nu är det hög tid att börja med middagen!! Toodeloo :)

En händelserik söndag!

Igår jobbade Mathias med att dreva fönstren och rensa upp skräp från trädgården nästan hela dagen. Framåt kvällen hann vi i alla fall med en kort sväng till stadsparken där vi köpte glass och Anton tittade på änderna :) Men viktigast av allt igår är att Anton vid flera tillfällen tog flera steg i rad själv :) Jag tror det börjar släppa för honom nu och att han bara inte vågat tidigare... Mammas duktiga lille älskling :)

Bäst jag går upp till en ylande unge nu, Mathias ska till jobbet!!
Happy monday :)