lördag 16 juli 2011

Just nu på scenen

Lars Demian, bäst hittills ikväll :)



Nu kör vi :)


Här befinner vi oss nu...

På väg in till Visfestivalen :)



Just nu hos oss...



Trötta grabbar :)

Babs

Antons nya ord är babs som betyder bajs... Gissa vem som lärt honom att säga det? Inte är det jag i alla fall ;)

Just nu har jag en bakis-gubbe som ligger och sover fortfarande. Vi grillade ju lite här igår med Danne, Vickan och Johan och senare bestämde sig grabbarna för att gå ut och ta en öl och som vanligt misstänker jag att en öl betyder flera öl :) Jag och Vickan hade i alla fall trevligt här hemma och satt och pratade och drack te!!

Nu är det nog dags att väcka gubben så han kan ta över Anton. Jag behöver jobba några timmar och sen ska plutten till mormor under eftermiddagen (han sover där i natt). Vi (jag?) ska åka och handla och göra matsäck, packa väskan, duscha och göra oss iordning för ikväll blir det Visfestival :) Hoppas bara på bra väder nu!!

Ha en härlig lördag

fredag 15 juli 2011

Väntar på gäster!

Just nu håller vi på att förbereda för att grilla. Danne, Vickan, Eve och eventuellt brorsan kommer hit snart och ska äta med oss :) Tidigare idag hann vi med ett kort besök hos Tessan och Krille för att titta på deras nya kök, snyggt var det :)

Bäst att skynda sig lite, ha en bra fredag alla :D

torsdag 14 juli 2011

Fortfarande trasig dator!!

Min bilddator är fortfarande trasig om ni undrar varför det är dåligt med bilder på bloggen nu för tiden!! Hoppas den fixas snart, väntar på att Berg ska ha tid att komma och titta på den igen!

Och förresten så verkar det vara problem lite till och från här på blogspot, surt att det inte funkar som det ska!! :(

Besökslösa igen...

Här har vi haft fullt upp med att umgås med Madde och Thomas. Igår när dom kom tog vi skärgårdsbåten ut till Hasselö, där åt vi en god lunch och tog en promenad innan vi åkte hem igen! Mysigt var det och jag har faktiskt inte varit där sedan vi åkte dit på skolresa när jag gick i mellanstadiet :) När vi kom hem tog vi en glass på McDonalds och sen gick vi hem för att grilla. Vi satt ute i trädgården och åt och höll ut ganska länge tills myggen höll på att äta upp oss!

Idag har vi tagit en liten shoppingtur till Welux och innan Madde och Thomas åkte hem hann vi med en lunch på Åhmans också! Mycket trevligt att ha dom här och jag hoppas vi snart kan hitta en helg att åka och hälsa på dom också!! Strax efter dom åkt fick vi dessutom spontant besök av Micke, Johanna och lille Vilhelm. Dom hade varit på semester på Öland och var på väg hem! Trevligt trevligt :D

Just nu turas vi om att försöka natta Anton som är mer än övertrött. Dels så fick han för sig att vakna kl 4:45 imorse, vid 7-tiden lyckades vi få honom att somna om nån timme till men efter den starten har hela dagen blivit fel med både mat- och sovtider. Dessutom har han fått många intryck när vi haft besök, åkt båt och lekt med Maddes hund Smilla. Han älskade att ha vovven här och han gick runt och sa hej till Smilla hela tiden, sötkorv :) Dessutom lekte dom med en boll här i morse, jättegulligt att se :)
Förresten så går han nu obehindrat och han trivs bra med att bara gå runt och hålla i saker just nu, underbart tycker morsan som får mycket lugn och ro just nu ;)

onsdag 13 juli 2011

Väntar på besök

Här har vi haft morgonstyr och fix och vi väntar nu på besök från Jönköping, Madde och hennes kille Thomas kommer nämligen hit idag och ska sova över :) Vad vi ska hitta på vet jag inte än, får se hur
vädret blir under dagen! Anton tar sig en tupplur just nu så han är utvilad när finbesöket anländer ;)

söndag 10 juli 2011

Sofflut

Efter en dag med massa fix sitter nu jag och gubben i soffan! Vi har tryckt i oss köttfärspaj och till efterrätt hallon med vaniljkessella och digistivekex (tips!). På tvn är Speedway lag-VM, inspelat igår och i knät nya minidatorn där jag uppdaterar mig på några bloggar. Sämre kan man ha det ;)



En glad och pigg liten skit :)

Det måste ha varit något övergående igårkväll för i morse busade Anton i sängen, skrattade och pratade och var hur pigg som helst :) Dessvärre var han lös i magen och blöjan hade inte räckt till, så jag fick börja morgonen med att sanera :( Nu är det i alla fall gjort och vi sitter och äter frukost!

Hur pigg och glad min andra gubbe är vet jag inte än, han sover fortfarande! Jag vaknade till lite grann när han kom hem i natt, tror inte klockan var mycket mer än 12-1 men vet inte! Något jag däremot vet är att hans fötter är kolsvarta, undrar om han glömde skorna någonstans ;)