lördag 16 april 2011

Redo för kalas :)

Nu har både jag och Thias jobbat hårt hela dagen, även mormor har dragit sitt (stora) strå till stacken... Jag, har städat, fixat tårta, pyntat med ballonger och allt som hör till och varit och handlat! Gubben har bytt däck på bilarna, hämtat hem en trädgårdsmöbel som vi fick av Eva och Uffe (tack) och städat undan alla verktyg på bottenvåningen! Så nu är vi redo att hålla kalas för vår lille älskling :)

Nu ska vi åka och hämta lite mat och sen slänga oss i soffan, där blir vi nog kvar resten av kvällen... Bäst att lägga sig utvilade för imorgon är en mycket viktig dag! Vår lilla skrutt fyller 1 år!! :)

Kram och trevlig lördagkväll på er alla!!

Uppe med tuppen :)

Jag vaknade för en halvtimme sen och kan absolut inte somna om så då var det lika bra att gå upp! Den här gången kan jag inte skylla på Anton för han sover som en liten gris på övervåningen precis som pappa :)

Idag står en massa fix på schemat, städa, handla, sortera tvätt, fixa tårtan (tårtbotten bakade jag i går kväll), tvätta, slå in paket och blåsa ballonger... :) Bäst att sätta fart!

Och så klart lite bilder... :)




Det här pysslade jag och
Anton med igår!!

fredag 15 april 2011

Härliga fredag :)

Solen skiner, geometriprovet till nästa vecka är klart, jag ska möta upp Tessan på stan om 10 minuter, det är helg och Anton fyller år på söndag... Kan inte klaga på något alls idag :)

Hoppas ni har en bra fredag!!

torsdag 14 april 2011

Tjejfika

Ikväll har brudarna varit här på mysig tjejfika, Malin, Eva och Maria! Eva hade dessutom bakat idag och hade med sig fikabröd. Thias och Johan var nere i köket och renoverade och Anton fick vara med på tjejfikan. Jag nattade honom vid ca kl 19:30, vid 20:00 var det någon som var klarvaken och ville komma upp och vara med... :) Nu har tjejerna gått hem, farsan duschat och tagit över plutten (som fortfarande är vaken), jag har duschat och ska nu upp och diska lite!! Hoppas han somnar snart och dessutom hoppas jag att den nya mörkläggningsgardinen vi fått upp idag gör susen imorgon bitti (kanske att man kan få en extra timmes sovmorgon)...

Jobba jobba, jooobbaaaa...

Är på jobbet och har lektion, just nu håller mina elever i kursen information och layout på att designa ett programblad till skolans vårföreställning. Känns som det var länge sen jag höll på med sånt, men kul är det :) Det verkar bli en tidig eftermiddag för mig idag också, tror inte jag håller kvar eleverna ända till kl 15 (3-timmars lektioner är tunga) och sista lektionen som är en stödmatte-lektion är det ingen som kommer på idag!

Bäst att återgå till designandet!! :)

BTW, Plutten var ju hos tandläkaren idag! Jag har fått rapporter om att det gått bra. Det var mest ett informationsmöte, men en liten titt i munnen hann tydligen tandläkaren med!! En fin tandborste hade han fått också :)

onsdag 13 april 2011

Idag har jag inget särskilt att skriva om, så sluta läs nu för ert eget bästa ;)

Jag och Anton har haft lite soffhäng ikväll, nu sover han. Gubbarna (Thias och bror Johan) isolerar i köket och jag ska vika tvätt och plantera i min obefintliga ört-trädgård (jaja, i en kruka på köksbänken då... ) och sen ska jag roa mig med att vika tvätt, härliga onsdagkväll :)

Slänger väl upp lite bilder som vanligt, har ju skämt bort er med det så det är väl bäst att fortsätta :)

En av tre nya fina ljuslyktor! Gotlandsägget, tack Eva :)








Någon som har lekt brett :)

tisdag 12 april 2011

Träningsvärk imorgon??

Nu har jag varit duktig och varit på gymmet... Jag gissar att det kommer kännas av imorgon! Jag var inte jättepigg på att ge mig iväg innan, men nu efter känns det skönt :) Nu väntar duschen, sen te och macka med Thias och morsan som är här på besök!!

Mjau

Idag stod Anton vid soffbordet och plockade med lite saker samtidigt som tv:n stod på. Då det dök upp en reklam för kattmat pekade Anton på tv:n och sa "mjau mjau" Mammas duktiga skrutt... :) Även tidigare idag visade han att han förstår vad jag säger. Han stod i sängen och ville inte sova, då sa jag till honom att lägga sig ner och krama grodan och det gjorde han! Han är inte bara smart, han är lydig också ;)

Nu sover skrutten, jag har precis bakat chokladmuffins så det luktar underbart här i huset. Nu ska jag ta en välbehövlig rast i soffan en stund... Efter middagen har jag planer på att ge mig iväg till gymmet, är nog på tiden för jag minns inte ens när jag var där senast...

BTW, idag ringde de från webshopen i England för att bekräfta min order, den skickas idag och jag borde ha den här nästa vecka :)

Gissa vem som är vaken??

Jo, den lille killen så klart (och därför också mamma)!! Har har stått och hoppat i sängen i en kvart nu.. :( Anton, du får skaffa dig bättre timing...

måndag 11 april 2011

Beställt :)

Nu är den här skönheten beställd från England! Vagn inklusive regnskydd, båge och frakt kostar ca 2700:- (i Sverige hade vagn + tillbehör kostat 4400:-)  :D

Trött mamma...

Ursäkta dåligt bloggande men jag har varit så fruktansvärt trött igår och idag... Vår lille kille står varje morgon 6:15 och hoppar och tjoar i sängen, i morse var det 5:45 till och med :( Han är ju så go, men han får gärna vänta med att vakna en timme eller två ;)

Nu ikväll har jag och Anton hängt lite, pappa var ute och gick med Danne. Tack och lov så kom pappa hem innan nattning. Det var ingen lätt match att göra välling med en ålande liten kille på armen och ryggskott (som jag har fått idag)!! Nu sover han djupt och jag ska hoppa in i duschen.

Idag var jag förresten på ett info-möte om barnomsorg! Det var givande och jag känner att jag har lite mer koll nu. Farmor kom hem till oss och lekte med Anton medan jag var på mötet, sen promenerade hon ner till stan och möte upp oss. Tyvärr hann hon inte följa med oss och fika, men jag, Tessan, Kevin och Anton tog en fika i lugn och ro i alla fall :)

Den här synen möter mig varje morgon!
Myys :) Synd bara att det är lite för tidigt!







Nu väntar duschen, tack och hej :)