lördag 29 september 2012

Målardag!

Idag målar Thias fönsterbrädor igen. Jag och Anton hänger i nya köket, tittar på när nya grannar flyttar in och en av oss leker med tåg (inte jag) ;)

fredag 28 september 2012

Min lille älskling

Så här somnade han ikväll, med tre av favoritbilarna och grodan i famnen :)

torsdag 27 september 2012

Dagens renoveringsnytt

Idag har älsklingen tagit en semesterdag för att sätta golvlister! Jag trodde aldrig att han skulle hinna klart allt idag, men det har han :) Inte nog med att alla golvlister är på plats, han har dessutom hunnit sätta dörrfoder och grundmåla allt! Dessutom kom Johan förbi med gallret över kyl/frys som hade kommit hem! Min duktiga gubbe :) Men sen har han också kört ett 12-timmarspass idag och är helt slut nu!

Nu ska det målas några varv till och har vi tur (eller hårt arbete) kan vi börja flytta ner i helgen :)

Så här bra blev det :)

onsdag 26 september 2012

Fönsterbrädor

Igår fixade Mathias och snickaren med fönsterfoder och fönsterbrädor i kök och matrum och oj va snyggt det blev :)

Nu har gubben listerna kvar och sedan lite målning, sen kan vi äntligen flytta in i vårt nya kök :)

Sen kom Jonas förbi igårkväll och hängrännorna kom upp på utbyggnaden! Nu ska han bara bygga ett tak över ytterdörren också, sen är han klar!

Förlossningen igen...

Ikväll har vi varit en vända till förlossningen igen! Jag har haft värk på vänster sida av magen hela dagen och vid lunch gick jag hem från jobbet för att vila! Efter några timmars vila hade det fortfarande inte släppt så jag ringde förlossningen! Där fick jag rådet att ta en panodil och vila, om det inte hjälpte skulle jag höra av mig igen!

Efter nästan tre timmar ringde jag tillbaka och sedan fick vi ringa in farmor och sticka iväg!

Efter en massa undersökningar av både barnmorska och läkare fick vi till slut ett besked om vad värken berodde på! Bebisen mår bra och tar inte skada av värken! Läkaren förklarade att värken är muskulär och beror på att magen väger så mycket så musklerna i bäckenet blir överansträngda! Det kommer gå över när bebisen kommer ut och han var inte orolig alls, kändes skönt att höra :)

Nu är vi hemma, har fått lite mat i magen och tar det lugnt i soffan! Jag har nu två dagar kvar att jobba, sen ska jag försöka vila upp mig inför allt som kommer :)

Förresten har det hänt en hel del på bygget, men det visar jag bilder om senare!

måndag 24 september 2012

Mammas älskling

Jag hittade nya appar där man kan göra bildcollage och lägga till text och var ju så klart tvungen att testa! Testobjektet fick bli min älskade lilla skatt :)

söndag 23 september 2012

En effektiv helg

Vi har haft en supereffektiv helg här! Med barnvakts- och röjhjälp från svärföräldrarna har vi hunnit rensat ur hela källaren och en stor bit av undervåningen! Vi har även invigt diskmaskinen och diskat upp en massa nytt porslin som fått flytta in i nya köket. Tvättmaskinen har gått varm och dessutom har vi hunnit ut till Lisa och köpa jättefina lammskinn (till både bebisen och till oss) :)

Gissa om vi är trötta nu!! Tack för all hjälp vi har fått! Nu kommer det inte ta många sekunder innan jag sover ;) Natti natti!