lördag 24 maj 2014

Nytt lite här och där...


Long time no see, här har det varit fullt upp ända sedan vi kom hem ifrån vår helg iväg från inoljade golv förra helgen. Uppackning av väskor, fylla på kylskåpet, tvätta kläder och komma in i lite rutiner igen här hemma i renoveringsröran.



 Nytt för dagen här hemma är denna snygga hortensia som jag och Anton fyndade på Ica idag när vi var iväg och veckohandlade. Jag tyckte både blomman och krukan gjorde sig bra på mitt månbord tillsammans med favoritljusstaken och lilla Buddah. 

Något annat som är nytt är att jag ska börja nytt jobb nästa vecka. Löneförhandlingen blev klar igår, på tisdag åker jag till huvudkontoret i Stockholm för att träffa cheferna och skriva på papper och på onsdag börjar jag mitt nya jobb. Det var bara förra veckan som jag blev tillfrågad om jag var intresserad av detta jobbet så det är verkligen snabba ryck. Efter en lång föräldraledighet ser jag verkligen fram emot att komma ut i arbetslivet igen, önska mig lycka till :)

Nu ska jag gå ut och massera axlarna på min trasiga gamla gubbe. Bygget går hårt åt hans inte-längre-pur-unga kropp ;) Hoppas ni har en mysig lördagkväll!