fredag 22 oktober 2010

övertrött kille

Hela förmiddagen har vi fajtats, Anton och jag... Anton var så övertrött så han vägrade sova, bara grät och grät! :( Nu äntligen ligger han och sover, får väl se hur länge det blir! Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa en tidning!

I eftermiddag ska vi skriva kontrakt på försäljning av lägenheten, sen ska jag träffa Tessan på stan och leta baddräkt (babysim på söndag). Ikväll kommer Tessan, Krille och Kevin hit på middag, det blir indiskt, Garam Masala kyckling med Naan-bröd. Vi fick det hos Åsa och Fredrik för två helger sen, supergott. Hoppas det blir lika gott när jag gör det själv :)

onsdag 20 oktober 2010

lägenheten såld

Efter en spännande budgivning som pågick drygt en timme slutade buden på 765 000 kr. Det tycker jag man får vara nöjd med med tanke på att Mathias köpte lägenheten för 425 000 kr för 1,5 år sen. Det som gjort att många hade satt sin gräns vid 750 000 var nog badrummet. Det var från början 5 st som budade och 3 var tydligen med till 750 000 kr. Det blir ju en liten vinst som vi kan använda till att renovera huset... Inte fel :D

Budgivningen såg ut så här:

670 000 kr
690 000 kr
710 000 kr
730 000 kr
735 000 kr
750 000 kr
760 000 kr
765 000 kr

Har för mig om att det var så, ska kolla när gubben kommer hem. Han är just nu i Niklas fotostudio och hjälper honom bygga en vägg!

Förresten så lovade jag ju lite bilder från morgonen, en trött skrutt i mammas säng:

Även en liten kille kan vara trött :)


Liten skrutt i stor säng ;)
Idag har skrutten invigt min och Johans
gamla barnstol med ratt...

... och han gillade den :D

sista visningen idag

Och det ska bli så skönt när detta är över :) Nu har jag städat och gjort klart för sista visningen som är idag kl 13. Sitter och väntar på att Anton ska vakna, sen sticker vi hem till morsan för att käka lunch! På schemat idag står även läkarbesök på Bvc (6-månaderskontroll), shoppa baddräkt med Tessan (babysim på söndag) och inte minst BUDGIVNING! Kl 15 äger den rum och då åker jag och skrutten upp till farsans jobb och håller tummarna :)

Tänkte lägga upp lite bilder från morgonen hos oss, men får göra det ikväll istället. Det var visst något om uppdateringar på bloggen...

Återkommer senare om resultat av budgivningen, håll tummarna :D

tisdag 19 oktober 2010

mitt bästa köp någonsin...

måste vara sovpuckar till Antons säng som inhandlades igår! Tidigare har jag fått göra ett antal nappvändor varje natt och sen han blev förkyld har jag fått gå upp säkert 20 gånger per natt. I natt var det endast en nappvända och det var kl 6 på morgonen :) Hoppas det håller i sig! Nu är skrutten vaken och det är grötdags!

måndag 18 oktober 2010

en spyfri dag :)

Det har nog aldrig hänt att Anton inte har spytt en enda gång på en hel dag, men idag är en sån dag.. Jag tror det beror på att vi idag bytte ut det sista målet ersättning, han fick gröt istället!! Hoppas detta funkar och fortsätter så här, vore så skönt :)

Nu är lägenhetsaffären snart klar (hoppas vi). Imorgon är det visning igen kl 16, då är det 5 som kommer (4 nya och 1 som vill titta en andra gång). Sen på onsdag blir det ytterligare en visning kl 13. Det var någon som redan har anmält sig till budgivning (utan att ha sett lägenheten) men som hade vägarna förbi och undrade om det gick bra på onsdag! Sen på onsdag em kl 15 är det budgivning! Spännande, jag börjar bli nervös, men det ska bli skönt att ha detta klart iaf... I dagsläget är det 2 bekräftade till budgivning (fast det är nog åtminstone 5 som tidigare sagt att de är intresserade). Tror det var så att mäklaren inte fått tag i alla, hoppas på stort intresse nu :D

Dags att sova, imorgon är det mycket att göra igen!!

söndag 17 oktober 2010

6 månader

Stora killen fyller 6 månader idag och det firar vi med att åka till Gunnebo :)