lördag 3 december 2011

Bra konsert och middag :)

 
Kvällens middag bestod av McDonalds som intogs i sängen på hotellrummet med Starsky och Hutch på tvn, underbart :) Vi hade egentligen tänkt att gå ut och käka något efter konserten, men klockan var över 22 när vi skulle äta och då är det svårt att hitta en restaurang som fortfarande serverar mat! Så det fick bli donken som inte alls kändes fel ikväll :)

Konserten var superbra och Veronica Maggio var jättebra live på scenen. Nu känner jag för att lyssna på en massa Veronica Maggio-låtar :) Här kommer ett litet smakprov av konserten:



Just nu har vi krupit ner i sängarna och har en film på tvn. Imorgon ska det bli sååå skönt med sovmorgon följt av hotellfrukost :) Sen ska vi åka ut till Hageby centrum och strosa lite och äta lunch innan vi åker hemåt igen!! Jag känner att jag kommer vara tillbaka på jobbet utvilad och med ny energi på måndag :)

Natti natti på er!!

Här är vi nu :)

Paus


Vi är duktiga på att shoppa :) Just nu vilar vi oss en stund på hotellet innan vi ska vidare till Veronica Maggio-konserten :)

Plutten är nog hos mormor nu misstänker jag! Mathias ska ut på julbord med jobbet ikväll! Jag saknar mina grabbar som tusan...

Lunchpaus :)


På väg till Norrköping!


Nu är vi på väg till Norrköping, äntligen :) Det var svårt att lämna mina favoritgrabbar hemma men det ska bli så himla mysigt med tjejweekend :)


fredag 2 december 2011

Äntligen fredag!


Godmorgon på er!

Som ni ser har jag haft en dålig bloggvecka, men ibland har man bara för mycket annat att göra!

Just nu är jag på jobbet och har några timmar kvar att beta av innan jag ska åka några ärenden och sen hämta hem min lille älskling. Tänkte försöka hinna få hem honom medan det fortfarande är skapligt ljust ute så vi hinner med lite fotografering till årets julkort :) Förresten har min lille son kommit in i en period där han är väldigt mammig, om jag är i närheten så funkar ingen annan. Mysigt, men blir lite tröttsamt i längden! Våra rutiner på morgonen flyter inte på så bra längre. Tidigare visste han att när vi stängde av Bolibompa så skulle vi gå runt och släcka alla lampor och sen gå ner och borsta tänderna. Och när vi borstat tänderna skulle vi gå ut i hallen och ta på oss ytterkläderna. Nu har han kommit på att det finns så mycket annat roligare att göra istället för det man borde. T ex går han fram och sätter igång tvn igen efter jag har stängt av den och när vi är på väg från badrum till hall hittar han en massa roligt att plocka med i kontoret... Lite mindre kul för morsan som alltid är stressad på morgonen!! :)

Igår hängde Anton med mormor och Johan medan jag och Mathias var uppe på Electrolux Home och tittade på vitvaror! Electrolux Home som förresten är Johans nya arbetsplats, grattis brorsan, jag tror det kommer bli toppen :) Vi bad att få offert på alla de vitvaror vi behöver, blir spännande att se hur mycket det hamnar på *huga*...

Ikväll blir det att börja packa lite för min del för tidigt imorgonbitti åker jag och bästa Fia till Norrköping för en tjejweekend :) Vi sticker som sagt iväg tidigt på morgonen för att hinna shoppa lite. Sen på kvällen ska vi på Veronica Maggio-konsert. En hotellnatt på Scandic Hotell är bokad och på söndagmorgon har vi en härlig hotellfrukost att se fram emot :) Eventuellt hinner vi med lite shopping även på söndagen innan vi sticker hem!! Det ska bli så kul, längtar :)

onsdag 30 november 2011

Onsdagsfika!


Vi har landat hos Johan och Frida på mysig onsdagsfika med lussekatter och pepparkakor :)



måndag 28 november 2011

Gekås :)


Här har jag varit idag och gjort av med alldeles för mycket pengar! Men å andra sidan är många julklappar avklarade :) Nu sitter vi på bussen hem igen och jag hoppas vinna på busslotteriet :)

Får se om min lille tröttgris är vaken när jag kommer hem, förmodligen inte... Jag saknar i alla fall båda mina grabbar :)

Tidigt...


Sitter på bussen och har tagit fram kudden och i öronen spelar Veronica Maggio. Nästa helg åker jag och Sofia upp till Norrköping för att se henne live! Vi kombinerar det med en hotellnatt, mysig hotellfrukost och shopping, ser verkligen fram emot detta :)

Nu ska jag sova en stund innan bussen stannar för frukost! OBS! Notera vad klockan är ;)

Uppe med tuppen...

Och står och väntar på bussen! Snart blir det shopping :)

Skickat från min iPhone

söndag 27 november 2011

Spa-slö...

Det är vad jag är just nu :) Gränsö spa var underbart och efteråt åkte vi (jag, Gittan och Bettan) och hämtade sallad som vi åt hemma hos oss. Jag hade hoppats hinna träffa Anton lite innan han somnade, men han hade slocknat i soffan redan kl 18:30. Imorgon hinner jag nog inte träffa honom alls :( Jag åker ju till Ullared imorgon och bussen går redan kl 5, sen kommer jag inte hem förrän 20-tiden.

Nu har jag i alla fall packat shopping-väskan, gjort matsäck och renskrivit handelslistan, jag är redo :)

Tack snälla svärmor och svärfar för idag :)
Natti natti på er alla!

Bus och spa!


Här pågår bus för fullt, Thias är iväg och hämtar en sen lunch och jag ska snart iväg på spa :) En julklapp från svärfar från förra julen :)

1:a adventsfrukost


Idag tog vi lite sovmorgon till ca kl 8, detta trots att lilleman inte somnade förrän nästan kl 22 igår! Svårt att komma till ro när det händer så mycket kul som det gjorde hos Eva och Putte igår, massor av barn som busade och lekte :)

Vi började dagen med ännu mera sovmorgon till pappa och en mysig adventsfrukost! Nu ska det betalas räkningar (mindre kul) och städas lite!

Vad gör ni idag?