måndag 20 oktober 2014

Att ha en 2-åring i huset

Nu har vi verkligen inte någon bebis i huset längre. På senaste veckorna har Stella blivit så stor och förståndig. Vi kan prata med henne och hon gör sig förstådd väldigt bra, hon pratar i hela meningar redan. Idag fyller dessutom min minsta älskling 2 år och det har vi så klart firat med stort kalas. Inte idag dock, men igår var huset fullt av släktingar som alla älskar våran lilla prinsessa och som ville fira hennes födelsedag. Det fanns tårta (prinsesstårta så klart), ballonger och en massa paket som det ska vara när en liten älskad fyller år.

Dagen började, som vanligt i denna familj när någon fyller år, med frukost och paket på sängen. Även om det i min mening är i tidigaste laget att hoppa upp ur sängen kl 6 en söndagsmorgon, så gör man ju klart det för sina barn. Och vi fuskade faktiskt och firade henne en dag för tidigt, eftersom vardagsmornarna ofta blir väldigt stressiga när vi ska få iväg alla till dagis och jobb.







Ni måste väl hålla med om att jag, utan att tänka på det, lyckades matcha hennes födelsedagspresent (gitarren) med hennes pyjamas.

Senare på eftermiddagen var det dags för kalas. Det byggdes ihop födelsedagspresenter, blåstes ut tårtljus, fikades och busades med kusinerna.







Jag tror att lilla fröken var nöjd med sitt kalas och alla sina fina presenter. Tack alla som var här och alla som har grattat min lilla prinsessa på hennes födelsedag. Det är så fint att se att hon har så många människor omkring sig som älskar henne så högt :)

Nu är det dags för mig att köra ett sista ryck med pluggandet för kvällen, sedan ska jag försöka få några timmars sömn innan det är upp och iväg till jobb igen. 

Hoppas ni alla mår bra och har en fin kväll!