fredag 18 maj 2012

Plutten är hemma :)

Efter en heldag hos mormor är Plutten äntligen hemma hos oss :) Vi myser på balkongen just nu och tittar på bilarna som åker förbi!

torsdag 17 maj 2012

Fladder

Nu ikväll har jag för första gången känt lite rörelser i magen, lite fladder :) Mathias tyckte till och med att han kände något på utsidan av magen!

Jag minns inte riktigt när jag kände något med Anton, men det var senare, tror det var några veckor efter vecka 20 (idag är jag i vecka 19+1). Mysigt är det i vilket fall :)

Ledig dag

Idag har hela familjen varit ledig och lite sovmorgon fick vi iaf. Anton sov ända till 6:30 idag, tack :)

Dagen har bestått av tvätt och fix hemma, en långpromenad och grillade hamburgare! Anton var både fascinerad av och rädd för hönorna och tuppen ute på Kulbacken!

Bilder till fotoalbumet...

Jag har ju inte pratat så mycket om min graviditet här på bloggen, men igår hände något värt att ta upp :) Vi var på ultraljud (jag är nu i vecka 19+1) och fick se bilder på vår bebis :) Allt såg bra ut och vi bad även barnmorskan se om hon kunde se vilket kön det var. Vad hon kunde se så var det en liten tjej, men det är ju inte alls säkert att det stämmer, så vi får vänta och se helt enkelt :)

Självklart så ska ni få se på bilderna också :)



måndag 14 maj 2012

Fint golv och hemmadag

Golvslipningen som min gubbe satte igång med på lördagen tog större delen av söndagen också, men oj så fint det blir. Nån gång i veckan ska Städtjänst komma hit vitvaxa och lacka golvet!

Idag har jag och Anton en hemmamysdag! Det är studiedag på dagis och vi har lekt, rensat garderob och just nu så sover han! Mysig dag helt enkelt :)