lördag 31 december 2011

Årets sista dag!


Hur mår ni så här på årets sista dag? Här är vi lite förkylda och hängiga så därför har vi tackat nej till fest ikväll och har istället köpt hem lite god mat som vi ska hjälpas åt att tillaga. Menyn ser ut så här:

Förrätt
Chevré toast med valnötter och honung

Huvudrätt
Plankstek på fläskfilé

Efterrätt
Vaniljpannacotta med bärsås

Vid sidan av
Vitlöksbröd med aioli

Till denna nyårsmeny korkar vi upp ett (förhoppningsvis) gott rött Amarone-vin och vid 12-slaget skålar vi i Bollinger-champagne :)

Så ser vår nyårsaftonskväll ut, lugnt och skönt med andra ord :) Vad ska ni göra??

Jag passar på att önska er ett gott nytt år och hoppas att ert 2012 blir ett bra år :)


fredag 30 december 2011

Hemmamys :)


Vi har en hemmamysdag idag! Jag har varit iväg och handlat inför nyårsafton och nu tittar jag och Anton på film, pingvinen Pororo (hans nya favorit)!

Vad gör ni idag?

torsdag 29 december 2011

Snickar'n


Nu har svärmor bytts ut mot snickar'n och gips i taket ska sättas upp! Dessutom ska det sågas hål för köksfläkten! Spännande :)

Tapetsering


Idag pågår tapetsering i matsalen! Snälla svärmor är här och hjälper till! Tapetseringen påbörjades redan i måndags, men då räckte inte tapetrullarna till, men nu är det beställt nya så nu kan arbetet fortsätta!

Vi inledde dagen väldigt lugnt idag. Anton gav oss sovmorgon till 8:30 och efter frukost gick vi in till grannen för att tacka för julklapparna vi fick (en chokladkartong och en lastbil). Vi blev kvar ganska länge på fika och småprat, trevligt :)

Kanske bäst att börja röja på vägghyllan här. Hör att snickaren är här och risken/chansen att det kommer upp en köksfläkt genom golvet här under dagen är överhängande ;)

onsdag 28 december 2011

Ester Elenora och Sherlock Holmes!


Ikväll har vi haft dejtkväll jag och min gubbe och det var jättemysigt! Mormor var barnvakt och vi gick och såg nya Sherlock Holmes-filmen som var superbra, kan verkligen rekommendera den :) Vi kom fram till att vi borde gå på bio oftare, kanske nån gång varannan månad så om någon känner för att vara barnvakt så är det bara att höra av sig ;)

Innan filmen var vi på "Hos Magnus och Eva" och tittade på skjutdörrsbeslag, hon skulle kolla upp lite priser och återkomma så vi får vänta och se. Sen hann vi även med ett besök på butiken Kaos. En affär som jag inte har besökt särskilt ofta och som är ganska rörig, men börjar man leta runt lite därinne så finns det riktigt fina saker. Just nu hade de 50% på allt och jag fyndade en fin tunika och en Ester Elenora-sjal som jag suktat efter ganska länge! Jag är nöjd :D



Nu sitter vi i soffan med mobilerna och spelar mobilspel, jag spelar Sims och gubben spelar Smurfarna, haha :)

Hoppas ni har en bra kväll!

måndag 26 december 2011

Slappar i nya byxor


Här slappar vi idag och Anton inviger sina nya "Eric Saade-byxor" från Me&I! Visst är dom fina :)
Imorse gjordes ett försök till att ge morsan sovmorgon, men det var en liten kille som var väldigt puss- och kramsugen och vem kan säga nej till det ;)

Nu ska jag städa undan efter frukosten, sen tror jag att Anton och jag tar en promenad i det fina vädret.

söndag 25 december 2011

Julfirande igen


Julfirandet igår var toppen och vi fick alla jättefina klappar! Tack alla :)
Idag firar vi jul igen, denna gång hos familjen Berg i Gunnebo. Vi har ätit god trerätters middag och nu har vi öppnat julklappar också! Anton är lite febrig och gnällig idag, hoppas det är övergående! Just nu chillar han i fåtöljen med en ostmacka :)

Jag är trött idag känner jag, blir en tidig kväll för mig! Hoppas ni har en mysig julhelg!