fredag 23 augusti 2013

Godmorgon sjukstuga


Här är vi snoriga idag! Jag har känt i flera dagar att en förkylning varit på gång och igår slog den till. Dessutom kom febern smygande igårkväll så inatt har jag inte sovit bra alls (det har inte min lilla tjej heller, hon är nog snorig hon också).

Så idag tar vi en lugn dag med massor av näsdukar och nässpray i närheten. Kan man sjukskriva sig från mammaledigheten?? Idag hade det behövts känner jag :)

Jag hoppas att det blir bättre under dagen, för i eftermiddag var tanken att vi skulle åka ut till ön och sova över. Vi får se om jag orkar det!

Hoppas ni har en bättre fredag! Berätta gärna era helgplaner för att pigga upp mig lite :)

onsdag 21 augusti 2013

Vad som rör sig i våra huvuden...

... är mycket renoveringstänk just nu. Var ska eluttagen sitta, vilket golv ska vi välja, golvvärme eller element, ska parketten vara kvar, hur ska badrummet planeras?


Det är många beslut som ska tas och allt detta ska hinnas diskuteras mellan matlagning, middag med två små troll som aldrig är tysta, bus och blöjbyten. Det är inte lätt att renovera när man har småbarn, det är det nog ingen som har påstått!

Nu måste jag gå och hjälpa till med nattning av småtrollen, jag hör att det är hög tid för det nu :)


måndag 19 augusti 2013

Att göra en stolrokad

God eftermiddag! 
Har ni en bra måndag? Vi har det toppen, har haft lekdejt hela förmiddagen och dessutom har jag fyndat en matta på utförsäljning som jag har spanat på länge!


Vad var det då jag fick hemlevererat igår?? Jo, det var den superfina juniorstolen från Ikea som de har tagit tillbaka in i sortimentet igen. Ingen blev gladare än jag när jag såg det!


Vad tycker ni?
Nu får Anton en ny stol och hans gamla sätter vi tillbaka bågen på så Stella kan ha den!

Nu kommer snart Thias hem från jobbet och jag tror farfar stannar till och säger hej idag också. Farmor är redan och kramas med barnen :)

söndag 18 augusti 2013

Lite helginspiration

Godkväll på er!

Här har som vanligt en helt oplanerad helg gått förbi fullspäckad. Det är roligt men nu är jag trött. Det enda som var planerat att jag skulle ut med en vän igår för lite mat och vin på en restaurang i stan. Vi kom iväg som planerat och hade en supertrevlig kväll!

Idag har vi haft trevligt fikabesök från Kisa och nu snart kommer vår snickare hit för att planera övervåningen som ska byggas i höst. Material ska beställas och det är mycket att hålla i huvudet för min stackars gubbe :)



 Själv har jag spenderat en del av helgen med att söka ínredningsinspiration i Ikea-katalogen som damp ner i brevlådan i fredags. Ja, jag ligger lite längre bort i tanken på övervåningen än bygget, min sambo orkar inte ens lyssna när jag pratar inredningstankar på övervåningen, han har fullt upp med allt som ska göras innan. Tur är väl det att vi är olika, för jag skulle inte ha en aning om vad man ens skulle börja med! Men tänk sen när det är klart för att inredas där uppe, då har jag redan allt klart, då kommer han tacka mig ;)

Här nedan ser ni några av mina favoriter i Ikeas sortiment, både gammalt och nytt. Vi får se om något av nedanstående får flytta in hos oss framöver. En av dessa är faktiskt på väg hem till oss med specialleverans as we speak, kan ni gissa vilken? :)


Nu ska jag gå och busa med mina små troll. Stortrollet är extra trött idag eftersom han inte sovit middag så det gäller att hålla honom vaken en stund till här!