lördag 15 februari 2014

Golvstatus

God lördagseftermiddag på er!

Vad har ni för er idag? Själv så är jag förmodligen ute och strosar runt i Köpenhamn hand i hand med min älskling (tacka vet jag tidsinställda inlägg). För att det inte skulle bli helt tyst på bloggen har jag förberett ett inlägg för att visa er den sista biten av golvet som lades på övervåningen i måndags! Det var vårt sovrum och den lilla hallen på väg in i vårt sovrum som var kvar att göra och snickarna fixade till det enkelt och smidigt på en halvdag!


Det är sååå himla skönt att slippa ha skor på sig när man går upp dit nu, och dessutom ser man ju helheten mycket bättre! Den första bilden ovan är tagen ifrån tv-rummet och in till vårt sovrum och bild nummer två är inne i vårt sovrum där sängen kommer stå!

torsdag 13 februari 2014

Tänk vad lite tyg kan göra!


Minns ni detta inlägg? Livet och lite allt möjligt kom emellan min vän och gardinerna men nu äntligen så hänger de här i mitt kök! Vad tycker ni? Själv är jag jättenöjd och tycker att köket känns helt annorlunda nu! Tack snälla Petra för hjälpen :)


Här hemma står väskorna packade (i alla fall min, gubben är ute i senaste laget som vanligt), kameran är laddad och barnen sover. Imorgon äter vi frukost hemma sedan sätter vi oss i bilen och kör mot Köpenhamn för en helg utan måsten, utan blöjbyten och utan mattider att passa. En helg bara för oss för att påminna oss om att vi faktiskt är mer än bara mamma och pappa. Vi behöver det verkligen och vi längtar efter det. Men ändå var det med lite vemod som vi nattade barnen ikväll. En extra kram, en extra puss och ett extra "jag älskar dig" kände vi nog båda att vi ville ge dem!

Jag önskar er en trevlig helg och här på bloggen kommer det nog bli lite glest med inlägg eftersom jag vill lägga all tid på min älskling!


tisdag 11 februari 2014

Väntan på en godnattsaga

Godkväll!

Här sover alldeles strax båda barnen och jag har inte så mycket mer planerat denna dag utan nu är det vila och en tidig natt som gäller. Jag ligger lite minus på sömnkontot nu kan man lugnt säga!

Så här såg det ut här för en stund sedan när två nybadade små troll väntade otåligt på godnattsagan i soffan. Det är inte ofta de sitter så här stilla men ibland så...


Hur har er tisdag sett ut? Min har varit superlugn, barnen har varit på dagis och förutom några ärenden så har jag mest gjort ingenting (det behövs ibland).

söndag 9 februari 2014

Tråkjobb i en renovering och en födelsedagspresent!

God söndagkväll! 
Ni vet att jag skrev för ett tag sedan om att arbetet Mathias har lagt ner den senaste tiden knappt syns (här kan ni läsa det inlägget). Detta är en del av vad han gjorde, han drog en massa slangar till el, golvvärme och gud vet allt till vår walk-in-closet där en central kommer sitta! Tråkjobb om något, men det blir ju smidigt när det är klart och det måste ju göras!


 


Visst påminner det om den där reklamen, där han drar ner tv-kanalerna i parkettgolvet :) Vet ni vilken det är? Jag kommer inte på det just nu!!


Skönt att det är klart nu i alla fall och att vi har gått vidare i bygget! I skrivande stund håller han på att skruva ihop badrumskommoderna, vi får se om de kommer upp i veckan kanske!

Idag har vi för övrigt firat min gubbe med lite kalas och våra familjer har varit här. Han fyller år på fredag (alla hjärtans dag) och som present får han en hotellweekend i Köpenhamn som jag bokade för en evighet sedan och har kämpat hårt med att inte försäga mig! Nu vet han äntligen om det och vi kan börja planera vår kommande helg! Jag tror vi båda behöver en paus från bygge, sömnlösa nätter och blöjbyten så jag hoppas att denna vecka går snabbt för på fredag åker vi! Har ni varit i Köpenhamn? Kan ni ge oss era bästa tips! Vad får vi inte missa??