lördag 29 mars 2014

WIC

Godmorgon på er!

 Förra helgen hanns det med att fixas i vår walk-in-closet. Mathias lade golvvärme och golvet, dessutom så har det spacklats och målats i veckan så nu är det snart dags för att åka och handla garderobsinredningen och börja skapa vår drömgarderob. Det gäller ju att tänka smart så man hittar den förvaring som just vi behöver och att det samtidigt inte blir rörigt. Jag hoppas den blir lika bra i verkligheten som i mitt huvud.




En hel del annat har han hunnit med på bygget i veckan också, min gubbe. Jag ska visa er i ett inlägg lite senare. 
Denna lördagmorgon tänker jag starta med att åka och fixa ett ärende nere på stan (utan ungar, vilken lyx). Sedan blir det att skynda sig hem så Thias kan gå upp till bygget och fortsätta, det kliar visst i hans fingrar nu :)

fredag 28 mars 2014

Att vakna upp igen

Hej på er!


Hur mår ni? Här har vi haft en sjukvecka denna vecka. Det var jag som låg däckad i magsjuka så Mathias fick vara hemma med barnen (restan av familjen klarade sig tack och lov). Dessutom har jag hunnit med att fylla år också men det var ingen som vågade besöka oss då eftersom vi fortfarande var i karantän efter sjukan. Men idag så vågade vi oss ut på en liten promenad, man kunde ju inte annat i det härliga vårväder som har varit idag. Ska jag vara ärlig så hade jag inget lust att ge mig ut tidigare i veckan i alla fall för det har regnat på tvären och blåst så in i norden så huset knakat.

 
 

Man blir lite knäpp av att sitta instängd i ett hus i flera dagar med två ungar som behöver rastas (dagis ville ju inte ha dem denna vecka, undrar varför ;) ), men vi har roat oss bäst vi kan.

Nu känns det som om jag vaknar till liv igen och jag ser fram emot en frisk helg med fint vårväder. Ser ni förresten de fina blommorna som Anton plockade till mig och Stella tidigare idag?

Hur spenderar ni er helg?

Btw, stort grattis till min käre bror på din födelsedag idag!

söndag 23 mars 2014

Att ha kalasat en hel eftermiddag

I veckan som kommer så fyller jag år, lite över 30 brukar jag säga när någon frågar. Ska jag vara helt ärlig så har jag slutat räkna och får faktiskt tänka efter lite när jag ska tala om min ålder. Idag, denna soliga söndag, passade vi på att bjuda in våra nära och kära på lite födelsedagsfika och som vanligt är det trevligt och mysigt att ha familjen runtomkring sig. 

Extrastolar hämtades upp ifrån källaren, det bakades kärleksmums, cupcakes och tårta och det städades och dukades för fullt innan gästerna anlände. 

 

 
 

 

Efter några timmar droppade ett gäng fika-mätta gäster av en efter en och vi återgick till vardagen efter kalasandet, med middag (köpe-middag idag) och nattning.

Tack alla för idag och tack för alla fina presenter, nu ska jag bara fylla år också!