lördag 14 juli 2012

Barnfri helg

Vaknade precis upp utan att bli väckt av en liten kille som säger "kom nu mamma". Han är nämligen på ön med farmor och farfar just nu! Farmor hämtade upp honom i går em och han ska vara kvar ända till imorgon! Jag saknar honom som tusan, men jag vet ju att han har det toppenbra ute i stugan :) Har redan fått flera rapporter :)

Igårkväll passade vi på att gå ut och äta på Sahara, en god ceasarsallad blev det för min del! Sedan mötte vi upp Frida, Robert och lille Harry. Vi satt i öltältet till ca 23-tiden, då var det dags för de trötta småbarnsföräldrarna att gå hem och sova :) jag var lite dålig på att fota, men en bild på Frida och en sovande liten Harry fick jag i alla fall med!

Idag står det köksbygge på schemat för Thias. Själv ska jag tvätta lite och sedan ta tag i röjning av kontoret tror jag! Ikväll kanske det blir lite käk på någon uteservering igen, bara för att vi kan :)

Hoppas ni får en trevlig lördag! 

Här är killen som jag saknar massor
just nu... :)

torsdag 12 juli 2012

Solig viskväll

Här befinner jag mig just nu! I en fullsatt slottsruin där den 47:e Visfestivalen precis har dragit igång! Solen skiner, stämningen är på topp och matsäcken ligger och väntar i ryggsäcken, kan nog inte bli mycket bättre :)

tisdag 10 juli 2012

Mormormys

Just nu hänger vi i mormors soffa och myser! Vi har hunnit med några ärenden i regnet och Thias har nu åkt ut med sin pappa till Björnsholm. Jag och Anton ska strax åka hem och fixa lite middag! 

Nyklippt kille

Nu är både jag och Anton nyklippta och Anton skötte sig utmärkt :) Nu blir det lunch på Morella och sen ska vilden till mormor och jag och Thias åka runt och fixa en massa ärenden! Skönt med semester och inga tider att passa :)

måndag 9 juli 2012

Börjar om...

Nu börjar vi tydligen om från början igen med golvet i nya köket! Det har varit många resor med golvet och Pierre som skulle fixa det! Just nu står Thias där och slipar om det och imorgon kommer Pierre tillbaka och lägger på vitvax... Igen... Vi får hoppas att det blir bra denna gång och att det blir klart snart!

Idag är det varmt (kvavt) som tusan så jag försöker hålla mig så still som möjligt och väntar på en regnig dag!! :)

söndag 8 juli 2012

Galna gubbar

Det finns galna gubbar och så finns det galna gubbar...

Min gubbe åkte upp till firman med Danne för nästan två timmar sen, sen kom han tillbaka. Jag antog att han följde Danne ut till bilen men efter en lång stund undrade jag var han tog vägen så jag ringde! "Titta ut genom fönstret" fick jag till svar, så det gjorde jag och detta är vad jag såg...

Vem mer än jag har en gubbe som går ut med sågen och röjer i trädgården kl 23 en söndagskväll?! Galning!! ;)

Prickig korv

Mammas lille prickige korv var visst trött idag, nu har han sovit i över 2,5 timmar :)

Jag tycker så synd om honom med alla utslag och den stackars lille foten! Men idag verkar det inte ha kommit några nya utslag, så förhoppningsvis har det stannat upp nu och kommer gå tillbaka snart! Foten ser också något bättre ut! Dessutom går penicillinet lättare och lättare att få ner så det går åt rätt håll :)

Här njuter vi av en ledig dag utan några måsten! Det enda som står på agendan idag är att storhandla!

Godmorgon söndag!

Idag fick jag sovmorgon till kl 7, tack min älskade son :) Just nu öser regnet ner, Anton tittar på Bolibompa och jag sitter med datorn i knät. Mysigt och en bra start på denna söndag :)

Pappan i familjen får sovmorgon idag efter gårdagens eskapader. Jag tror klockan var runt halv två när han kom hem!