måndag 5 november 2012

Måndagkväll hos oss

Nu är min första dag hemma själv med båda ungarna slut och jag kan konstatera att den stora busen desperat behöver gå mer på dagis än han gör just nu! Efter frukost varje dag springer han ut i hallen, ska ta på skorna och gå till dagis! Snacka om att ha en kille som klättrar på väggarna här hemma! Morsan och syrran har inte den energin som krävs för att sysselsätta Lill-mister här ;)

Just nu myser vi i soffan framför Dinosaurietåget och snart är det läggdags för Anton!

Här nedan ser ni en liten tjej på rymmen från sin plats på myskudden :)

söndag 4 november 2012

Imorgon börjar allvaret

Lite dåligt med bloggande här kan man tycka, men ibland finns bara inte tiden och orken... :(

Helgen har varit ganska lugn! Vi har hunnit med lite fikabesök, lite rensning, lite tvätt och en och annan promenad! Igår hann jag till och med med det första glaset vin på ca 10 månader, det smakade mycket gott :)

Imorgon börjar tvåbarnsmamma-rollen på allvar då Mathias börjar jobba igen! Det har varit jättemysigt att ha hela familjen hemma i hela två veckor, men nu är det dags att få till vardagsrutinerna på egen hand! Imorgon ska Anton vara hemma med mig och Pluttan, så vi får se hur det går!!

Nu är det nog bäst att sova lite, jag hör att Anton är förkyld så han kommer nog sova oroligt inatt och sen ska ju Lill-sessan ha mat några gånger också! Så godnatt på er!!