lördag 1 september 2012

Taadaa

In action

Johan is in da house...

Köksfläkt på G

Idag har min gubbe jobbat på bra och både sågat upp hål för köksfläkten och satt igen den gamla dörröppningen vid toaletten! Nu väntar vi på Johan som ska komma hit idag och hjälpa till med att sätta upp fläkten!

Innan allt detta var dessutom han och Anton iväg och hjälpte mormor Britta att flytta. Morsan i huset fick då lite välbehövlig vila då jag inte känner mig kry idag!!

fredag 31 augusti 2012

Golvet klart :)

En bra grej: Golvet är äntligen klart och det blev jättefint! Är bara lite tveksam till hur hållbart det är, men det märker vi ju snart!

En dålig grej: Jag håller på att bli sjuk! Säkert samma skit som Thias har varit hemma för i veckan! Dessutom är Anton så här gnällig idag, han kanske också håller på att bli sjuk?!

Hoppas ni får en mysig fredagkväll!

torsdag 30 augusti 2012

Stress och tillfälligt hemlös

Efter en stressig och (och kväll) på jobbet (vi hade möte till kl 17 och sen föräldramöte vi 18:30), sitter vi nu hemma hos Johan och Frida och andas ut! Idag har nämligen vårt köksgolv oljats in med något medel som inte är lämpligt att andas in, så vi lånar svärföräldrarnas lägenhet och sover där inatt! Men jag är grymt nyfiken på golvet måste jag säga :) Får vänta till efter jobbet imorgon innan jag får se det! Nu ska det bara torka imorgon och sen ska det vara klart, så skönt :)

måndag 27 augusti 2012

Plåtis och buskompis

Idag var plåtis (Jonas) här efter jobbet så nu har det kommit upp en plåt runt hela utbyggnaden! I veckan kommer det hem hängrännor som också ska upp!

När Anton och jag kom hem från dagis förrut och han hörde att Jonas var hos oss sprang han runt huset och ropade högt på Jonas! Man kan lugnt säga att Jonas är Anton nya buskompis ;)

Nu är ungen i säng, jag och Thias nyduschade och nu blir det Ensam mamma söker på tv :)

Ja visst ja, Pierre var här och började slipa om golvet idag också (för 3:e gången)! Hoppas han tänker göra klart det imorgon!

Tjohoo

Idag ska det slipas golv... :) Jag hoppas se resultat när vi kommer hem från jobbet :)