fredag 16 mars 2012

Anton- och mammamys :)

Ikväll har jag och Anton mys bara vi två! Pappa är nämligen på firmafest ikväll (relaxen på Lysingsbadet)! Farmor var här en sväng förrut och busade med Anton innan hon skulle vidare till Gunnebo!

Nu är det alldeles strax dags för nattning (så fort Byggare Bob är slut) och sen väntar en lugn kväll för mig ensam med fjärrkontrollen :)

Ha en bra fredag på er!

Soffhäng

Ett nytt typ av soffhäng :) Nu ska vi iväg till dagis och jobb här! Trevlig fredag på er :)

onsdag 14 mars 2012

Redan onsdag

Den här veckan har gått jättesnabbt. Kanske beror på att vi hade studiedag igår och därmed arbete utan elever! Idag var både jag och Thias och hämtade Anton och promenerade hem med Anton bak på cykeln. Det var mysigt och det är ju jätteskönt med vårvädret vi har nu :) Eller ja, det var mysigt när mistluren slutade yla när vi hade kommit ungefär halvvägs hem, det var ungefär då han blev distraherad av lastbilar och bussar vi såg på vägen hem :)

Kvällens tv-höjdpunkt för Anton idag var (tro det eller ej) Keno-dragningen. Efter varje nummer de läste upp fnittrade han högt, mammas gulleplutt :)

Nu har jag och gubben krupit upp i soffan och jag kommer garanterat ha somnat i soffan inom en timme!!

söndag 11 mars 2012

Trötta killen

Det går ju att sova lite hur som helst, alla sätt är ju bra utom de dåliga... ;)

Annorlunda morgontv...

Här är det morgon sedan drygt en halvtimme tillbaka och Anton och pappa sitter och tittar på tv! Men inte Bolibompa som man skulle kunna tro, nä idag är det Charlie Chaplin som gäller! Anton älskar det, han sitter och kommenterar och skrattar ;)

Själv tar jag en liten stund till i sängen tror jag :)

Idag ska vi äntligen få träffa lille Ludvig! Vi har ju varit sjuka här så länge men nu är det äntligen bättre så vi ska alltså åka och hälsa på familjen Adolfsson/Lundgren i eftermiddag! Det ser jag verkligen fram emot :)