lördag 20 juli 2013

Att våldgästa en fest...

Det lyckades vi göra i onsdags!


Vi bestämde oss för att åka ut och bada i stugan där min mor och sambo var och det visade sig att de hade bjudit in gäster på middag. Tur för oss att maten räckte till en hungrig familj till :) Så klart hade jag kameran med mig och tog ett gäng bilder, hade ni väntat er något annat? ;)



 


Här ska vi snart åka ut till stugan ännu en gång och denna gången ska vi sova över. Johan och Frida kommer vara där också och jag ser framför mig hur vi grillar god mat tillsammans, ungarna somnar snällt kl 7 och sen sitter vi uppe på altanen och dricker vin och pratar lääänge... Förmodligen kommer det inte gå lite enkelt som jag tänker mig i mitt huvud, men drömma går ju :) Trevligt ska det bli i alla fall!

fredag 19 juli 2013

En mulen dag?


God förmiddag!

Idag är det äntligen fredag och snart helg då vi får ha pappan i familjen hemma igen. Denna vecka när han har jobbat har vi saknat honom massor, vi hann ju precis vänja oss vid att vara hemma allihopa när semestern var slut. 

Idag verkar det vara lite svalare ute än igår, skönt tycker jag. Min förkylning håller i sig så vi tar en lugn dag idag. Hoppas faktiskt på lite mulet väder idag så vi kan ha innemys och jag hinner röja lite. 

Tänkte visa er bilder som jag tog ute i trädgården igår när det var så där äckligt varmt och vi höll oss i skuggan hela dagen!



 Vad gör ni idag? Har ni semester eller är den redan slut?




torsdag 18 juli 2013

Att avsluta en torsdag


Efter en lång, varm och klibbig torsdag med en superförkyld morsa och två ungar som inte lyssnar alls tänker jag avsluta dagen så här! Hoppas ni har haft en bättre dag än jag har :)

tisdag 16 juli 2013

Oväntat besök


Trots att Mathias började jobba igår efter sin semester så fick han visst idag och imorgon ledigt också, lyxigt :) Så dagen idag har spenderats på stan med att äta glass, titta på båtar, äta lunch, sova på uteservering (de två minsta i familjen) och shoppa lite.

Eftermiddagen och kvällen spenderades med vänner som kom på spontanbesök och blev kvar till alldeles nyss. Mycket trevlig kväll som innehöll pizza, vin, en massa lek för ungarna och en massa prat för föräldrarna, alltid en lyckad kombination! 

 
 

Nu känner jag att sängen snart väntar på mig, jag känner att jag har en jobbig förkylning på gång dessutom som jag hoppas blir lindrig. Lite te och mycket sömn kanske råder bot på det!

Natti på er :)

söndag 14 juli 2013

Godmorgon på er


Den här lilla tjejen har fått smak för att stå upp och hon gillar att härma alla ljud vi gör, ibland låter det nästan som om hon sjunger! Söt är hon i alla fall om ni frågar mig :)

Här har vi precis dragit igång en städdag. Det är välbehövligt och vädret är ju mulet, grått och perfekt för en sån sysselsättning idag :) Bäst att fortsätta, jag håller just nu på att storstäda köket, Thias plockar undan i hallen. Efter vi slipat dörren har vi slipdamm precis överallt, så allt behöver skakas, dammas och våttorkas... Så nu vet ni vad vi gör idag :) 


Vad gör ni idag?