fredag 19 juli 2013

En mulen dag?


God förmiddag!

Idag är det äntligen fredag och snart helg då vi får ha pappan i familjen hemma igen. Denna vecka när han har jobbat har vi saknat honom massor, vi hann ju precis vänja oss vid att vara hemma allihopa när semestern var slut. 

Idag verkar det vara lite svalare ute än igår, skönt tycker jag. Min förkylning håller i sig så vi tar en lugn dag idag. Hoppas faktiskt på lite mulet väder idag så vi kan ha innemys och jag hinner röja lite. 

Tänkte visa er bilder som jag tog ute i trädgården igår när det var så där äckligt varmt och vi höll oss i skuggan hela dagen!



 Vad gör ni idag? Har ni semester eller är den redan slut?




2 kommentarer:

  1. Vi har haft sista semesterdagen idag, och tog oss då till Linköping eftersom Jens ville förnya lite i sitt rum. Nu är han på fest på "Löga" och vi slöar efter lite vin till maten, fredagsvin, blir man trött av oavsett det är semester eller inte ;) I morgon blir här städdag, då vi ligger efter en del och på söndag kanske en cykeltur till Ytterhult/Mats stuga.
    Ha det gott och ta hand om Er!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst blir man, men gott är det. Här är det fredagsvin också :)Känner igen det där att städningen inte prioriteras på semestern. Vi åker nog ut till vår stugan en sväng imorgon och sover över till söndag. Vi får väl se om vi åker bort till morsan och Mats något, då kanske vi ses!?
      Ta hand om er också och hälsa familjen :)

      Radera