lördag 2 juli 2011

Nu du Bettan ;)

Här håller jag på att packa och fixa och ska snart lämna plutten hos mormor och åka hem till Gittan för att förbereda, gubben ska renovera!

Bettan, du vet inte vad som väntar idag, hehe ;)

fredag 1 juli 2011

Äntligen soffläge

Det har varit en hektisk, men rolig dag. Svärmor och jag har hunnit fixa allt vi skulle och lite till :) Anton fick följa med oss på fika och storhandling på Kvantum nu på kvällen!! Äntligen har jag duschat och fått i mig lite mat, så nu är det bara vila som gäller resten av kvällen. Imorgon kommer också bli en hektiskt dag, hoppas bara vi slipper regn!

Idag har förresten gubben fått hem några rör han behövde för att fixa med kaminen i helgen. Dessutom levererades fönsterblecken hit nu på kvällen! Barnvakt är fixad i morgon (mormor) så han har hela dagen på sig att renovera om han vill det :)

Ute med svärmor!

Jag är ute med svärmor och fixar! Förresten, har ni sett vem som är fickparkeringsmästaren ;) (och JA, det stod en bil bakom också) :D

Fullt schema!

Nu ska jag strax ge mig iväg tillsammans med svärmor för idag har vi fullt schema! Vi ska åka till Gränsö spa och betala så allt är klart inför Bettans möhippa imorgon, sen ska vi även handla till möhippan. Dessutom har vi planerat att åka en sväng till Lager 157 och kika och till eftermiddagen har jag hört att det är kak-taberas i Tofvehult, det får man ju inte missa ;) Dessutom ska jag hinna handla till oss själva och hämta ut ett paket!

Vad ska ni göra idag??

torsdag 30 juni 2011

Pappaledig??

Är det så här det går till när man är pappaledig?? ;)

Stampa myror!

Anton har lärt sig något nytt idag, att stampa myror! När man frågar om han kan stampa myror så stampar han så mycket han kan med sina små fötter, det är så himla gulligt :) Jag försökte gå och hämta videokameran för att filma, men under tiden jag var borta lyckades han klämma fingrarna i en kökslåda och började gråta istället, så då slutade vi stampa myror för idag... Men imorgon kanske vi fortsätter ;)

Storhandling

Idag har vi storhandlat, men inte mat som det oftast är utan denna gång handlade vi på Joeng, för sista gången någonsin :( De hade konkursutförsäljning idag och vi fyndade en hel del måste jag säga :) Förrutom tre st väggfästen till tv hittade vi en dvd, ett par högtalare, ett par hörlurar, en trådlös skrivare och en minidator!! Vi är nöjda :D

Dessutom har jag varit och träffat mina blivande kollegor på Alphaskolan och sett de nya lokalerna idag. Det verkar vara ett bra gäng och lokalerna kommer bli toppenfina! Ser fram emot att börja jobba där :)

Dags att natta barn!! :)

onsdag 29 juni 2011

Kolla här...

En nästan färdig kamin... Och va snygg den blir :)

Så här ser det ut efter skorstensgubbarna varit här två dagar i rad. Nu i helgen ska min duktiga gubbe fixa lite, sen kommer de tillbaka nästa vecka för att göra klart! Yippi :D



Till min gubbe...

som inte tycker att det händer nåt med bygget, minns du det här??




















Kom inte och säg att inget har hänt... :D

Jag älskar dig, du är bäst på att renovera, bäst på att vara sambo och bäst på att vara pappa

Tessan och Kevin

Hittade lite bilder i kameran från i måndagskväll när Tessan och Kevin kom på besök. De tog premiärcykelturen med Kevins nya cykelsadel och det hade gått jättebra :)




tisdag 28 juni 2011

Spontan utflykt :)

I dag på eftermiddagen hamnade vi i stadsparken där vi mötte upp Vickan, Danne och Vilgot. Vi åt glass, myste, snackade och gå-tränade (fast vissa av oss hade redan koll på det). Vi kom sedan på att vi behövde mat, så vi bestämde oss för att gå ner till Briggen och käka lite. Jättegod mat (fläskfilémedaljonger med grillade grönsaker och vitlöksrostad färskpotatis) och dessutom bjöd dom på en cupcake till kaffet och det var ingen liten cupcake :P

Som vanligt har jag ju lite bilder från dagen :)



Mammas duktiga kille som har gått massor
själv idag, mamma är så stolt :D


Anton fick sin första fläskläpp idag när
han ramlade och slog i vagnen,
men han är glad ändå :)

Mina sjungande grabbar ;)

Dessutom har kamin-gubbarna varit här igår och idag och jobbat och de har kommit en bra bit på väg, det börjar likna något nu :D


Min gubben har dessutom lastat allt skräp från
de gamla fönstren på släpkärran så det
ser lite bättre ut på tomten nu!

Sen är det ju så att det aldrig går en hel dag med en helt nöjd plutt, här ser ni dagens low:

Sjukstuga

Idag har en elak förkylning slagit till i vårt hus :( Både jag och Thias har fått skiten och vi är inte pigga. Hoppas bara Anton klarar sig den här gången!!

Men det är bara att bita ihop, jag har eventuellt ett möte idag och sen kommer skorstensgubbarna och (tror jag) sätter in kaminen idag :)

Happy tisdag!!

måndag 27 juni 2011

Godkänd

Plutten har godkänt sin nya flaska. Den var jättegod att dricka ur han :)


Lön för mödan

Det lönar sig att hjälpa Morgan :)


Datorsupport

Har varit på Klean Kanteen och installerat programvaror, tog längre tid än jag tänkt mig :( Nu är jag på Corner för att fixa lunch till min familj :)


Bildregn från midsommar!!

Här är ett urval av alla bilder jag tog under helgen. Vi var som vanligt i Utrike på midsommarafton, dans kring midsommarstången, lunch, lekar och fika på dagen och framåt kvällen drogs grillarna igång.









Vår lille Emil ;)


Toker :D






Trött kille som somnade när vi skulle grilla
(bra timing)

Objudna gäster :)


Midsommardagen spenderade vi ute på ön i regnovädret!

Bus med kusinen!

Söta Leia :)



Thias sysselsättning i regnet ;)


Tack alla för en trevlig midsommar :)