lördag 21 april 2012

Antons favoritmusik

Anton har en favoritlåt! Varenda gång han hör den stannar han upp i vad han än gör och springer fram till tvn/radio som musiken kommer ifrån och bara står och glor :) Och jag måste hålla med honom, detta är en av mina favoritlåtar just nu också!!


Städat

Så här stort och rymligt ser köket och matsalen ut när det är tomt och städat :)

Och det här är min änke-middag ;) OBS, äppeljuice i vinglaset :)

En fixardag!

Idag har vi haft en fixardag med mycket hjälp från svärföräldrarna! Antons nya (begagnade) säng har målats första omgången, det har röjts upp på bygget och även på övervåningen!

Vissa av oss hann även med att få lite massage, inte fel att ha en farmor som kan massera ;)

Nu ska gubben iväg på "fika" hos Hoa, vet inte många som tar med sig starköl till en fika... ;)

Jag och Anton ska äta lite och sen titta på nya Byggare Bob-Dvdn!

tisdag 17 april 2012

Vår 2-åring :)

Idag fyller vår lille älskling 2 år! Jag kan inte fatta att tiden gått så snabbt och att han har blivit en så stor kille redan!

Han är numera väldigt nyfiken, hjälpsam, pussig och kramig och han lär sig fler och fler ord för varje dag! Han är i en riktigt mysig ålder just nu :)

Imorse när han vaknade sjöng vi lite för honom! När vi sedan kom till dagis blev han överlycklig när han såg sin "grattis-bild" uppsatt på väggen! Det var bara Maja och Magda som var där när vi kom till dagis och han hade jättebråttom in för att springa och busa med dem. De sprang och jagade varandra! Så idag gick jag till jobbet med ett stort leende på läpparna :) När jag hämtade honom på em fick jag höra att de grattat honom med fruktsallad, sång, dans och ballonger!

Efter dagis var Kalle och Inga-Britt här för att gratta honom! Han fick fina kläder och en jättestor lastbil (mycket populärt)!

Nu sover han sött i sängen sedan över en timme tillbaka! Mathias är ute och går med Danne och jag ligger i tv-soffan! 

söndag 15 april 2012

Kalas

Idag väntar kalas för vår (snart) 2-åring :) Huvudpersonen själv ligger och sover just nu så han orkar med eftermiddagens festligheter! Hans föräldrar städar och fixar inför kalaset...

Igår var vi ute hos Lisa och tittade på lamm och en söt liten kyckling. Anton tyckte det var spännande med djuren, men han vågade inte riktigt klappa lammen! Ännu mer spännande tyckte han att alla traktorer var, både de stora och små :)

Nähä, slut på rasten, dags att fixa vidare. Klockan 14 kommer gästerna :)